Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 23:09 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 16 » Вислухати, почути, допомогти
10:18
Вислухати, почути, допомогти
   У вересні-жовтні кандидат у народні депутати від партії "УДАР" Тарас Кутовий побував у багатьох селах нашого району: Богодарівці, Гільцях, Білоусівці, Луговиках, Куріньці, Мокиївці, Галявах, Ковалях, Загребеллі, Кізлівці, Харсіках, Вороньках, Сухоносівці.
   Мета зустрічей з жителями сіл-вислухати, почути і по можливості допомогти.
   У Кізлівці та Харсіках селяни обговорювали проблему оформлення та отримання земельних паїв.
   Із жителями с. Сухоносівка- про те, що їм заборгувало 200 тис.грн. зарплати колишнє підприємство "Нива", про збанкрутіння якого їм ніхто не повідомляв.
Юристи Всеукраїнської громадської організації "Спілка Спасіння Села" допомагають людям підготувати всі необхідні звернення до Генеральної прокуратури.
   Жителі багатьох сіл піднімали найболючіші проблеми сьгодення:недостатнє автобусне сполучення, розбиті дороги, закриття лікарень та шкіл, відсутність перспектив для молоді тощо.
   На думку Тараса Кутового, багато у вирішенні деяких проблем може зробити самотужки і громада. Але вирішення більшості проблем буде можливим за умови зваженої державної політики і нових програм, які в центрі ставитимуть потреби конкретної людини і відштовхуватимуться від них.

Т.Зрібняк.
Переглядів: 605 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: