Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 16:36 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 09

Відкритий лист про начебто підтримку фермерами ГО «Моя Полтавщина» та Людмили Овчаренко – ФАЛЬШИВКА! Брехали, брешуть і брехатимуть!

 

Протягом двох останніх тижнів у місцевій пресі було надруковано відкритий лист за підписом керівників трьох десятків сільськогосподарських підприємств, які працюють на Полтавщині, у Харківській та Чернігівській областях. Уже троє керівників підприємств заявили, що ніколи не підписувалися під цим зверненням.

У листі йдеться про те, що перелічені організації останні кілька років здійснюють фінансову підтримку громадського об’єднання «Моя Полтавщина». Від імені фермерів у листі написано: «Ми давно знаємо лідера ГО «Моя Полтавщина» Людмилу Овчаренко». Однак, коли ми зачитали цей уривок Анатолієві Миколайовичу Бойку, ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)

УДАРные женщины Виталия Кличко

За три недели до выборов в ВР социологи уверенно говорят о прохождении в новый парламент как минимум четырех политсил - ПР, "Батьківщини", "УДАРа" и КПУ.

Эти партии отличаются не только своей идеологией, но и подходом к формированию списков, в том числе в вопросах гендерного равенства. Эксперты отмечают, что наиболее ответственно и по-европейски к этой теме подошли в команде Кличко. Сам лидер "УДАра" считает несправедливым тот факт, что 54% граждан Украины - женщины(а среди избирателей эта цифра достигает 60%), но при этом они так мало представлены во власти. И, похоже, намерен исправить эту ситуацию. В проходной части его избирательного списка - треть женщин, и в этом смысле партия "Удар" - единственное исключение из п ... Читати далі »

Переглядів: 974 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)

Віталій Кличко назвав своїх політичних партнерів і супротивників

Ми не збираємося спокійно сидіти і дивитися на ті порушення, які щоденно відбуваються в Україні. Ми боремося. Ми оголосили бій – бій за Україну, який ми виграємо. Про це заявив лідер партії "УДАР” Віталій Кличко в ефірі програми "Один на один” з Савіком Шустером на Першому національному.

"Політичне життя – це боротьба. Це відстоювання принципів і інтересів. І чим більше в парламенті буде знаходитися людей, що відстоюють інтереси не купки олігархів, які думають, що піймали Бога за бороду і приватизували всю країну, а інтереси пересічних українців, тим швидше якісно зміниться наш рівень життя”, - сказав Кличко. 

Відповідаючи ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)

Передвиборчу агітацію кандидата від «УДАРу» на державному телеканалі піддали цензурі?


Увечері 5 жовтня в рамках закону про вибори народних депутатів України в ефірі Полтавської обласної державної телерадіокомпанії «Лтава» пройшов сюжет-передвиборна агітація кандидата в народні депутати від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)» по 148-му округу Петра Ворони. Незадовго до закінчення сюжету раптом зник звук, і не було його близько хвилини. За це після закінчення сюжету ведуча вибачилася перед глядачами, пояснивши проблему технічними несправностями.

... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)

10 жовтня біля театру імені Миколи Гоголя в Полтаві відбудеться зустріч із лідером партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)» Віталієм Кличком. Плакати з запрошенням полтавців на захід були розклеєні по всьому обласному центру.

Переглядів: 398 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)

Історія та сьогодення нашого спілкування. До Вашої перемоги залишилося 19 днів!

 

Вихідними в селах Пирятинщини, Чорнухинщини, Гадяччини та Лохвиччини за підтримки кандидата в народні депутати України від партії «УДАР Віталія Кличка» Тараса Кутового відбулися концерти за участю полтавських артистів — гурту «Відділ кадрів» та ансамблю «Сувенір».

У Теплівці Пирятинського району дітлахи під час концерту в залі влаштували справжню дискотеку. У місцевій школі навчається 117 учнів. У педагогічному колективі — переважно молодь. Цього дня на концерті були присутні вчителі. Артисти вітали їх теплими словами та піснями, вклоняючись їхній неоціненній і нині несправедливо недооціненій праці. У неділю вся Україна відзначала День працівників освіти.

... Читати далі »
Переглядів: 653 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)

Тарас Кутовий має найбільші шанси перемогти на виборах серед усіх опозиціонерів на Полтавщині

 

Авторитетний журнал «Український тиждень» у номері від 4 жовтня 2012 року подає власне дослідження щодо шансів на перемогу кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах. Серед лідерів на Полтавщині – Тарас Кутовий, опозиційний кандидат від політичної партії «УДАР».

«У Центральній Україні рівень протестних настроїв дуже високий, і кандидати від влади значно слабші. На Полтавщині з восьми округів один майже гарантовано дістанеться опозиційному кандидатові – представнику «УДАРу» Тарасові Кутовому. Ще по трьох шанси опозиції можна оцінювати як обнадійливі. Так, у 144-му окрузі (Октябрський і Ленінський райони Полтави) успішну кампанію веде висуван ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)