Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 03:49 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 18

Кличко: «УДАР» сьогодні не ділить портфелі, а готується до виборів та захисту їх результату

Партія «УДАР» не займається передчасним поділом портфелів в майбутньому уряді, адже сконцентрована на тому, щоб демократичні сили перемогли на виборах представників влади,захистили результати виборів та створили демократичну більшість в новій ВР.

Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час спілкування з журналістами на Буковині, де політик перебуває з робочим візитом.

«Сьогодні не час ділити портфелі. Спочатку ми маємо виграти вибори у Партії регіонів та сформувати демократичну більшість. І тільки після цього ми можемо говорити про наступні кроки», - сказав Кличко. Він зауважив, що партія ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: РМК | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)

У вівторок, 16 жовтня, в райцентр Лохвиця із Полтави приїхало понад 20 автобусів із молодиками, котрі по всьому району цілий день роздавали 16-сторінковий глянцевий буклет із брехливою інформацією та наклепом на єдиного опозиційного кандидата в народні депутати України від партії «УДАР» по 151-му виборчому округу Тараса Кутового.

Розповсюджувачі були одягнені в одяг та кепки, що імітують кольори виборчої кампанії Кутового й «УДАРу». Роздачу багатотисячного тиражу брехні контролювали озброєні силовики з «Беркута». Цього дня по всій Лохвиці також були виставлені наряди Державтоінспекції, котрі машини з брехнею не чіпали. Два автомобілі з озброєними беркутівцями також кільканадцять хвилин стояли біля приміщення, де знаходиться штаб Кутового.

Наклепниць ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: РМК | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)

     У 2009 році кандидатом у Президенти України від «Батьківщини» була Юлія Тимошенко. За неї проголосувала більшість жителів Чорнухинщини. Разом зі своїми союзниками («Народна Самооборона», «Реформи і порядок», «Народний Рух України», «Фронт Змін», «Громадянська позиція», «За Україну!»,Європейська партія України, Партія захисників Вітчизни) було створено «Об’єднану опозицію».
      «Батьківщина» приєдналася до позиції партії «УДАР» щодо визначення єдиних кандидатів у мажоритарних округах, а також їх перспектив об’єднати голоси виборців і перемогти представників Партії регіонів та її сателітів.
   Перший крок назустріч зробив «УДАР»,прийнявши рішення зняти за підсумками незалежних соцдосліджень і оцінки підтримки кандидатів громадянами 32 мажоритарних кандидатів (з них 26- у округах на користь кандидатів від Об’єднаної опозиції).
  15 вересня Об‘єднана опозиція « ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: РМК | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)