Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 19:54 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 12

Пам’ятка виборцю

Як показують соціологічні дослідження громадської думки, проведені зокрема фондом «Демократичні ініціативи» імені І.Кучеріва, значна частина населення України ще не знає, що цьогорічні парламентські вибори відбуватимуться за змішаною системою. Далеко не всі виборці мають уявлення, кого обиратимуть у Верховну Раду в їхньому окрузі. Не факт, що всі знають, коли, де і як відбуватимуться вибори. Тому подаємо відповіді на «класичні» запитання виборців.

КОЛИ Й КУДИ ПОТРІБНО ПРИЙТИ ПРОГОЛОСУВАТИ?

Вибори до Верховної Ради України відбудуться 28 жовтня 2012 року. Адресу виборчої дільниці буде повідомлено в запрошенні, яке Ви маєте отримати до 12 жовтня включно. Виборчі дільниці працюватимуть 28 жовтня з 8.00 д ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: РМК | Дата: 12.10.2012 | Коментарі (0)

Українці гідні європейського рівня життя. Починати зміни потрібно вже сьогодні

 

Шлях подальшого розвитку України повинен спиратися на європейські цінності. Нам потрібно прагнути до верховенства права, рівних можливостей для кожного громадянина. Основою всього цього має бути забезпечене та гідне життя, а не виживання.

Нам постійно говорять, що причина всіх українських бід – у багатіях. Та якщо вдуматися, це звучить як натяк на те, що бути бідним – нормально. Але це докорінно неправильно. Усі цивілізовані та розвинені країни тримаються на плечах середнього класу. Його представникам доступне комфортне житло, автомобіль, закордонні подорожі. У європейських пенсіонерів відкривається друге дихання, коли вони завершують свою трудову діяльність – вони ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: РМК | Дата: 12.10.2012 | Коментарі (0)

«Спілка Спасіння Села» встановила довгоочікуваний дитячий майданчик у Чорнухах

 

– Я вже майже тридцять років живу в Чорнухах. То скільки себе пам’ятаю, тут ніколи не було дитячого майданчика. Ми багато разів зверталися до селищного голови, та на це весь час бракувало грошей. А тепер у нас щодня у центрі гамірно, бо дітлахи після школи й дитсадка збігаються гратися на дитмайданчик, – розповідає Наталія Зуб із Чорнух.

Днями в центральному парку в Чорнухах між вулицями Леніна та Сковороди за сприяння «Спілки Спасіння Села» встановили сучасний дитячий майданчик з різними гойдалками, каруселлю, гіркою, пісочницею, столиком та стільчиками.

Ми звернулися з проханням до «Спілки Спасіння Села» і там од ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: РМК | Дата: 12.10.2012 | Коментарі (0)