Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 19:32 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Відкритий лист
14:36
Відкритий лист

Відкритий лист про начебто підтримку фермерами ГО «Моя Полтавщина» та Людмили Овчаренко – ФАЛЬШИВКА! Брехали, брешуть і брехатимуть!

 

Протягом двох останніх тижнів у місцевій пресі було надруковано відкритий лист за підписом керівників трьох десятків сільськогосподарських підприємств, які працюють на Полтавщині, у Харківській та Чернігівській областях. Уже троє керівників підприємств заявили, що ніколи не підписувалися під цим зверненням.

У листі йдеться про те, що перелічені організації останні кілька років здійснюють фінансову підтримку громадського об’єднання «Моя Полтавщина». Від імені фермерів у листі написано: «Ми давно знаємо лідера ГО «Моя Полтавщина» Людмилу Овчаренко». Однак, коли ми зачитали цей уривок Анатолієві Миколайовичу Бойку, який очолює ТОВ СП «Агро-КА Полтава», він щиро подивувався:

– Я її знати не знаю! У нашому районі тут є такий Кулініч від цієї громадської організації, він теж роздає пайки. А хто ця жінка, мені невідомо. Кулініча знаю тому, що він керівник підприємства в нашому районі та депутат обласної ради від Зіньківщини, але я ніяк не перетинався з цією громадською організацією. А хто того листа надіслав і підписав, теж не знаю. Більше того, там навіть неправильно вказали мої ініціали. Про те, що такий лист існує, я дізнався від матері, яка мешкає за 200 кілометрів від мене.

Цікавий факт, про який розповів Анатолій Бойко: торік його підприємство перетнулося з холдингом «Кернел», коли продавало йому кукурудзу. Але далі бізнесових інтере­сів стосунки з цією організацією не йдуть. Нагадаємо, один із власників «Кернела» – член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Андрій Веревський, який є основним спонсором ГО «Моя Полтавщина», та веде в парламент для «регіонів» самовисуванку Людмилу Овчаренко.

Ще один підприємець теж ні сном ні духом не відав про цей «відкритий лист». Валерій Мотрич очолює підприємство «Новатор-Агро», що діє в Гадяцькому районі. Каже, що благодійництвом займається, але жодного разу не давав грошей чи сільськогосподарської продукції ГО «Моя Полтавщина».

– Те, що моє підприємство було зазначено в підписі під тим відкритим листом, чесно кажучи, стало шоком. Я знаю, що лідери «Моєї Полтавщини» є учасниками виборчого процесу, і в готелі, який належить нашому підприємству, колись ночували їхні менеджери. Можу сказати, що моє підприємство – давній партнер із продажу зерна компанії «Кернел». Але запевняю, що ні я, ні фермери, яких я знаю, ніколи не спонсорували і не будуть спонсорувати жодної політичної сили. Я сам безпартійна людина, член колегії при Гадяцькій райдержадміністрації, і навіть не зробив би цього з політичних мотивів. То якщо така інформація справді оприлюднена, бо я ніколи цього листа не бачив, то це відверта брехня. Компанія «Новатор-Агро» і я особисто не давали і не будуть давати грошей жодній політичній силі, – коментує ситуацію Валерій Мотрич.

– Ваш дзвінок уже четвертий із цього приводу, – це вже коментує свій підпис під відкритим листом керівник сільськогосподарського товариства «Воскобійники», що на Шишаччині, Валерій Капленко. – Для мене це несподіванка, що там значиться моє прізвище. Я знаю про ГО «Моя Полтавщина» і про Людмилу Овчаренко, але з ними не співпрацюю і з цією жінкою особисто не знайомий. Я не проти підтримувати пенсіонерів і нужденних, але не входжу в їхню організацію. От щодо того, що співпрацюємо з «Кернелом», то це правда. Хоча лише в бізнесовому полі – продаємо їм соняшник.

Це лише три представники із тих, кого «Моя Полтавщина» брехливо записала в список своїх так званих помічників. Дані про них, напевно, що були взяті із бази бізнес-партнерів холдингу «Кернел», і внесені навмання у цей перелік. От тільки про що думали люди, які цим займалися? Адже самі фермери обурені тим, що їм приписали неіснуючі та доволі сумнівні «благодійницькі» заслуги, і прагнуть їх спростування.

Якщо уважно вчитатися в деталі, то в листі йдеться про те, що фермери допомагають ГО «Моя Полтавщина» протягом кількох останніх років, але зареєстрована організація лише рік тому, у 2011-му. Причому саме на співпраці з об’єднанням, а не з конкретними благодійниками зроблено акцент. Це ще одна брехня, яка вийшла у світ з табору кандидатки, котра не гребує нечесними методами, як-то використання чужих імен та репутації, задля досягнення власної мети. Іншими словами – брехали, брешуть і брехатимуть!

Ольга КОСТЮК

Переглядів: 784 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: