Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 27.04.2024, 06:57 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 6 » ПЕТРО ВОРОНА ВИСЛОВИВ ПОДЯКУ ВИБОРЦЯМ!
18:19
ПЕТРО ВОРОНА ВИСЛОВИВ ПОДЯКУ ВИБОРЦЯМ!

ПЕТРО ВОРОНА ВИСЛОВИВ ПОДЯКУ ВИБОРЦЯМ!

Дорогі земляки

Хочу від усього серця подякувати всім, хто прийшов 28 жовтня на виборчі дільниці 148 виборчого округу і підтримав партію «УДАР В.Кличка» мене як кандидата від цієї політичної сили, хто ділом довів свою небайдужість до долі рідного краю, нашої держави. Дякую всім тим, хто не понехтував своєю гідністю і проголосував не за гречку та олію, а за зміни в майбутнє. Дякую своїм опонентам за справжню політичну школу виживання в умовах тотальної «чорнухи» і брехні з усіх сторін – з боку місцевої влади, з боку «благодійника» Пилипенка через кишенькову «Просто районку» та листівки без авторства. 

Попри те, що цього разу перемогли не патріотизм і професіоналізм, а гроші і брехня, хочу завірити своїх виборців, що я продовжу свою роботу по благоустрою нашого краю як депутат обласної  ради, як голова обласної організації партії «УДАР В.Кличка».

Шкодую, що наш округ у Верховній Раді України представлятиме людина, яка переймається виключно розвитком бізнесу олійного олігарха  - депутата від Партії регіонів і, очевидно, стане "тушкою" провладної партії в парламенті, обслуговуватиме її інтереси.

Вірю, з часом наша громада стане мудрішою і, як рентгенівський знімок, відрізнятиме цинічну пустопорожню брехню від чистої правди, цінуватимемо не короткочасні блага, а реальні зміни на краще. Адже ми повинні жити не лише сьогоденням, а й думати, що принесе нам день завтрашній.

Знову щиросердно дякую всім, хто висловив довіру і підтримку. Час покаже, хто є людиною справи, а хто  лише вміє використовувати зубожілий народ. Оскільки за нами правда, то і наступні перемоги не за горами. 

 

Депутат обласної ради,

 голова обласної організації політичної партії «УДАР В.Кличка» Петро Ворона

Переглядів: 798 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: