Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 23:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 29
Після того, як з'ясувалось, що Україна підписала мільярдний контракт на побудову терміналу з прийому зрідженого газу невідомо з ким, про цю подію з іронією почали писати авторитетні світові ЗМІ. "Україна визнала, що підписала угоду про газовий терміналі на 1,1 млрд дол. з невідомим чоловіком, який нібито діяв від імені компанії Gas Natural Fenosa, в той час як іспанська компанія стала заперечувати, що ця людина є ще представником і оголосила, що контракт недійсний.  Зараз Київ намагається зрозуміти, а з ким саме вони підписали контракт".

  
   
Переглядів: 434 | Додав: РМК | Дата: 29.11.2012 | Коментарі (0)

У Верховній Раді повинне бути персональне голосування депутатів. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час спілкування з журналістами перед початком засідання сесії Київради.

«Кожен депутат повинен відповідати за свій голос. Верховна Рада минулого скликання показала приклад так званих піаністів, коли кілька депутатів бігають по залу і натискають кнопки. В залі присутня тільки третина депутатів, а законопроект набирає понад 260 голосів. Не повинен один клавішний грати за увесь оркестр. Верховна Рада стала відверто кишеньковою організацією Банкової», – зазначив Віталій Кличко.

«Щоби в подальшому в парламенті не було подібних порушень, повинна працювати нова система «Рада-3», яка передбачає виключно персональне голосування», – підкреслив лідер «УДАРу».

За матеріалами сайту http://klichko.org
Переглядів: 360 | Додав: РМК | Дата: 29.11.2012 | Коментарі (0)



Чорнухинська районна і Полтавська обласна партійна організація «УДАРу» вітає мажоритарних кандидатів що вибороли право носити почесне звання «Народного Депутата» - Сергія Капліна і Тараса Кутового!
Бажаємо найближчі пять років у Верховній Раді - незламно знищувати корупцію, забезпечувати ефективний захист людей, законодавчо підтримувати реальне місцеве самоврядування, створити закони, які сприятимуть гармонійному розвитку та гідному заробітку для кожної людини (гарантувати рівність шансів на успіх для кожного)...


За матеріалами сайту  http://poltava.klichko.org
Переглядів: 402 | Додав: РМК | Дата: 29.11.2012 | Коментарі (0)