Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 19:57 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 27
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко надіслав лідерові «Батьківщини» Юлії Тимошенко листа з привітанням з нагоди дня народження.

«Дозвольте привітати Вас із днем народження та побажати мужності й витримки у ці важкі для Вас та Вашої родини часи. Ваша незламність, воля, сила духу сьогодні є прикладом для багатьох громадян в Україні і світі», – йдеться у листі.

Віталій Кличко відзначив, що попри важкі часи, які переживає сьогодні крана, суспільство змінюється і чинить супротив владі. «Переконаний, що попри важкі часи, які переживає наша країна, владі не вдалося зламати не лише Вас, але і суспільство. На останніх парламентських виборах громадяни зробили свій вибір на користь європейських цінностей і демократії, підтримавши три опозиційні партії – «Батьківщину», «УДАР», «Свободу». Переконаний, о демократичним опозиційним партіям вистачить сил і рішучості запровадити нові правила, за якими житиме ... Читати далі »
Переглядів: 471 | Додав: РМК | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)


 
У День скорботи полтавці вшанували пам'ять співвітчизників, загиблих від голоду у 1921—1923, 1932—1933 та 1946 — 1947 роки. Люди зі свічками, плакатами та прапорами у руках зібралися біля підземного переходу «Злато місто» і колоною вирушили до Свято-Успенського кафедрального собору, де пройшло поминальне богослужіння. До жалобних заходів приєдналися понад тисячу полтавців та гостей міста. Особливо було багато молодих людей..

Люди з свічками та зі сльозами на очах мовчазно вишикувалися півколом у самому центрі міста. Очевидці подій згадували, нащадки – вшановували. Голодомор – страшна трагедія для українського народу, пам'ять про яку навіки закарбувалася у серцях небайдужих людей. Здавалося у ці ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: РМК | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)

Історію своєї країни треба знати і робити висновки з її фактів. Для того, щоб ті страшні трагедії, які були, більше не повторювалися, - заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко у музеї Голодомору в столиці.

«У того, хто не пам’ятає свого минулого, немає майбутнього. Голодомор був геноцидом проти українського села. Коли моя бабуся, яка пережила голод, розповідала мені маленькому ті страшні історії, я думав, що це жахливі казки, - згадує Кличко. - Ми повинні пам'ятати і шанувати невинних жертв і повинні зробити висновки щодо того, хто і навіщо влаштував цілеспрямоване знищення людей - щоб не допустити таких трагедій і таких політиків, які здатні піти проти свого народу», - підкреслив лідер «УДАРу».
Переглядів: 542 | Додав: РМК | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)

24 листопада на Кургані скорботи поблизу міста Лубни відбулося вшанування пам яті жертв страшного голодомору 1932-33 років.

Представники  партії «УДАР В.Кличка» Лубенського міського та районного осередків, а також партійці Чорнухинського районного осередку взяли участь у цьому скорботному дійстві.
 


Переглядів: 774 | Додав: РМК | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)