Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 22:18 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 21

ЦВК повинна закінчити свою роботу щодо встановлення результатів парламентських виборів. Про це заявив новообраний народний депутат від партії «УДАР» Володимир Куренной в ефірі програми «Про головне» на Першому національному.

За словами політика, Центральна виборча комісія фактично бойкотує вибори в п’яти округах. «Тому що відмову від встановлення результатів виборів в цих округах інакше як бойкотом назвати не можна. Якщо б всі правові  інституції, які є в державі, чітко виконували закон – в тому числі Центральна виборча комісія, Генеральна прокуратура, Міністерство внутрішніх справ, то встановити результат в цих п’яти округах, а також ще по декількох округах, де теж були фактично сфальсифіковані результати виборів, було б дуже легко. І проблема тут лежить не у площині юридичній. Це політична проблема, це небажання влади визнати результати виборів», – вважає представник «УДАРу».

... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: РМК | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)

УДАРівці пройдуть жалобною ходою...



24 листопада 2012 року в Полтаві будуть проводитися ряд заходів по вшануванню жертв голодомору-геноциду української нації...

Початок о 15.30, перед ТЦ «Злато Місто», по вул. Жовтневій.

Запрошуємо усіх патріотів, небайдужих до нашої історії приєднатися і пройти жалобною ходою до Соборного майдану.

Також прийняти участь в акції «запали свічку», яку проводять у день пам'яті жертв голодоморів (у четверту суботу листопада щороку) - Традиційно о 16.00 пам'ять загиблих під час геноциду українського народу вшановують хви ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: РМК | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)