Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 07:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 20 » Тарас Кутовий в ефірі 5 каналу. Час. Підсумки дня - 19.02.2013
12:08
Тарас Кутовий в ефірі 5 каналу. Час. Підсумки дня - 19.02.2013

Для розблокування президії парламенту є лише один шлях – забезпечення персонального голосування

Вийти з блокування президії парламенту можна лише одним шляхом – забезпеченням  персонального голосування депутатів. Про це в ефірі 5-го каналу заявив народний депутат від фракції «УДАР» Тарас Кутовий.

«Тому я сподіваюся, що виходити з блокування будемо конструктивно – шляхом виконання Конституції та особистого голосування депутатів», - сказав «ударівець». Депутат наголосив, що це вимога не лише фракції  «УДАР» та інших фракцій опозиції, а і вимога всього українського народу. «Парламент повинен працювати і Конституція має виконуватися», - сказав Тарас Кутовий.

Депутат підкреслив, що представники провладних фракцій постійно намагаються переконати опозицію в тому, що їх вимоги даремні. «Дуже небезпезпечні заяви відбуваються, мовляв ви боритесь за персональне голосування, але це безглуздо…Якщо ми не будемо доводити конкретні справи до кінця, то ми не будемо мати кінцевої перемоги», - наголосив Тарас Кутовий.

Він нагадав, що опозиція напрацювала свої пропозиції по внесенню змін до регламенту, ухвалення яких дозволить парламенту повернутися до законної роботи.
Переглядів: 646 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: