Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 23.04.2024, 23:35 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 06


Ми будемо в сесійній залі, поки не відстоїмо свою позицію. Сьогодні найголовніше - кожен депутат повинен ходити на роботу і голосувати виключно особисто, - заявив Віталій Кличко журналістам у Верховній Раді після зустрічі з керівництвом парламенту та депутатських фракцій.

"Ми знову обговорювали питання персонального голосування. І що цікаво, представники Партії регіонів заявляють, що готові до персонального голосування, але вони лукавлять. Бо сенсорну клавішу запроваджувати не хочуть. Пропонують підписати якісь меморандуми і модернізовувати систему Рада, говорять вже про Раду-4. Це все - відмовки", - зазначив Кличко.

"Порозуміння сьогодні, на жаль, немає. Завтра о 10 годині ми знову зустрічаємося з керівництвом парламенту та фракцій. Я сподіваюсь, що ми вирішимо ... Читати далі »
Переглядів: 415 | Додав: РМК | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

"УДАР” чергуватиме у сесійній залі всю ніч, щоб пленарне засідання не відкрили доки не буде виконана ключова вимога опозиції – забезпечення особистого голосування. Про це повідомив народний депутат від фракції "УДАР” Віталій Чугунніков.

"Ми сюди прийшли не спати, а чергувати. Будемо чергувати групами, у нас розписаний графік. На ніч залишаються чоловіки. Колег-жінок опівночі відпускаємо додому. А самі без карематів і наметів будемо сидіти в сесійній залі. Вивчатимемо законопроекти, які треба розглядати в комітетах, перечитаємо регламент і Конституцію. Так що час проведемо з користю”, - розповів Віталій Чугунніков. 

За матеріалами сайту klichko.org
Переглядів: 452 | Додав: РМК | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

5.02.2013р. представники Чорнухинської районної організації партії "УДАР" та "Спілки Спасіння Села" Тараса Кутового відвідали село Пізники, де проводились збори пайовиків "Баришівської зернової компанії".

На   жаль,  керівники підприємства не знайшли часу для спілкування з людьми, натомість перед місцевою громадою виступив начальник земельного відділу Чорухинської  РДА  Саражин  В.М.  з роз’ясненнями щодо умов заключення договорів оренди земельних ділянок.  Жителі села висловили незадоволення розмірами виплат за свої  паї, станом ведення сільськогосподарського виробництва, відсутністю взаємодії керівництва «Баришевської зернової компанії» з місцевою громадою та ін..

Проаналізувавши стан розрахунків  за земельні паї та умови договорів, що пропонуються  селянам нашого  району, можна зробити такі висновки:

1.Керівники  сіл ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Додав: РМК | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)