Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 23.04.2024, 18:26 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 11

Їду з Полтави до Києва – час від часу виникає бажання зупинитись, вийти з авто і «на чому світ стоїть, клясти» цю владу: Азарова, Януковича, Рибака. Причина? Ями по пояс на республіканській трасі  Київ - Харків. Так само у містах та райцентрах, селах, Києві та Полтаві.

Зима. Ранок. Ожеледиця. Їду на роботу. Біля двору «з коліна піднімається старенька бабуся», яка посковзнулася, і ледь переступивши поріг свого під’їзду, - впала. Картина друга: біля кабміну вгодований чоловік ходить і посипає сіллю територію якою на роботу «крокують» боги.

Це не дороги, це наслідки війни ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: РМК | Дата: 11.02.2013 | Коментарі (0)

Заступник лідера фракції "УДАР" Віталій Ковальчук не виключає, що "ударівцям" доведеться чергувати в сесійній залі цілий тиждень. Про це депутат заявив сьогодні у Верховній Раді.

Віталій Ковальчук додав, що депутати від "УДАРу"  будуть в сесійні залі і сьогодні вночі. "Скільки потрібно стільки ми  і будемо чергувати", - сказав депутат.

Він додав, що сьогодні ні керівництво фракції Партії регіонів, ні голова парламенту не налаштовані на знаходження компромісу та вирішення парламентської кризи. В той же час в "УДАРі" не виключають, що провладні депутати вдадуться до силового сценарію. "Силовий сценарій можливий. Можливий будь-який сценарій. Але ми готові", - сказав Віталій Ковальчук.

Депутат наголосив, що сьогодні влада зацікавлена ухвалювати лише рішення на користь конкретних груп та осіб, і їх не цікавить вирішення проблем пересічних громадян. За словами Віталія Ковальчука, саме цим і пояснюється небажан ... Читати далі »
Переглядів: 465 | Додав: РМК | Дата: 11.02.2013 | Коментарі (0)