Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 03:01 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 14 » Ковальчук: Влада намагається перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди про асоціацію на опозицію та ЄС
12:39
Ковальчук: Влада намагається перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди про асоціацію на опозицію та ЄС
Влада намагається перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС на опозицію та європейську сторону. Про це заявив заступник голови фракції "УДАР" Віталій Ковальчук в ефірі "Голосу Америки" у Вашингтоні.

"Ми з вами спостерігаємо, як влада демонстративно і зухвало робить все для того, щоби зірвати підписання Угоди про асоціацію. При цьому вони зацікавлені в тому, щоби перекласти відповідальність за це на опозицію та Європейський Союз", - відзначив Віталій Ковальчук.

Водночас, він висловив впевненість, що євроінтеграція України неминуча.   

"Якщо Угода не буде підписана у Вільнюсі, то ми гарантуємо, що асоціація буде підписана у 2015 році вже новим Президентом України. Безумовно, найрейтинговішим кандидатом сьогодні є Віталій Кличко", - зазначив Ковальчук.

Заступник голови партії "УДАР" 11-13 листопада відвідав Вашингтон. Він зустрівся із заступником Помічника Держсекретаря США Еріком Рубіним, співголовами Українського конгресового кокусу членами Конгресу США М. Каптур та Джимом Герлахом, відповідальними працівниками Ради національної безпеки, Державного департаменту США, комітетів Конгресу, провідними експертами ряду аналітичних центрів.

Віталій Ковальчук також виступив в Інституті Брукінгса.

Поїздка Ковальчука стала продовженням діалогу партії "УДАР" з політичними діячами та представниками громадськості США з актуальних питань двосторонніх відносин та розвитку демократії в Україні. Особливу увагу була зосереджена на реалізації євроінтеграційного курсу України, насамперед перспективам підписання у Вільнюсі Угоди про асоціацію, та ситуації в Україні в контексті наступних президентських виборів.
Переглядів: 346 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: