Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 08:59 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 29

За провал європейської перспективи України відповідальний виключно Президент Янукович. Він зірвав підписання Угоди про асоціацію з ЄС, бо його турбує не стабільність і добробут в державі, а доля його Межигір'я. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко у Вільнюсі.

"Янукович зганьбив сьогодні Україну на увесь світ. І зрадив національні інтереси держави. Те, як він поводився у Вільнюсі, показало, що він приїхав з паралельного світу,- підкреслив Кличко. - Саміт у Вільнюсі продемонстрував повну несумісність Януковича з європейськими лідерами щодо цінностей, стандартів і врешті манери поведінки. Президенту Януковичу і так не дуже довіряли, а тепер довіра до нього у світі нижче нуля. Розчарування у Вільнюсі сьогодні велике", - підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що Угода з ЄС буде підписана, але Євр ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: РМК | Дата: 29.11.2013 | Коментарі (0)

27 листопада, у день, що збігся з днем народження лідера «Батьківщини» бранки Юлії Тимошенко, в Полтаві відбувся молодіжний флеш-моб, який зібрав багатьох прихильників опозиційних сил.  

Сьогодні ж до учасників Майдану долучилися майже в повному складі активісти молодіжного крила Полтавської обласної парторганізації, об’єднавши усіх небайдужих до свого майбутнього молодих людей.

Декілька сотень полтавчан, не згодних із політикою української влади  долучився до майданівського флеш-мобу.  Його зміст був наступним: 17 молодих людей (відповідно кількості літер) вишикувалися перед облдержадміністрацією у живе гасло : «Україна - це Європа!». Тим самим демонструючи владі прагнення молоді жити цивілізовано за демократичними принципами і за європейськими цінностями. А далі молоді люди вигукували  разом: «Україна - це Європа!», «Янукович - підпиши!», «Банду геть!».

- Ми хочемо, щоб влада знала: голос мол ... Читати далі »
Переглядів: 333 | Додав: РМК | Дата: 29.11.2013 | Коментарі (0)


Янукович хоче отримати від ЄС гроші, які використовуватиме безконтрольно Влада України, наполягаючи у переговорах з Європейським Союзом на грошовій компенсації внаслідок підписання Угоди про асоціацію, хоче отримати доступ до нових фінансових ресурсів, використання яких неможливо буде проконтролювати. Про це заявив народний депутат від "УДАРу" Ростислав Павленко у ефірі 5 каналу. "Україна може отримати кошти через європейські програми, програми розвитку, структурні гранти тощо. Але якщо ці кошти будуть отримані таким чином, тоді громадянське суспільство та європейці будуть контролювати, щоб вони йшли на структурні реформи, на модернізацію, а ні комусь в кишеню чи на забезпечення президентських виборів. А їм хочеться отримати просто безконтрольно, за певних умов, які ... Читати далі »
Переглядів: 394 | Додав: РМК | Дата: 29.11.2013 | Коментарі (0)