Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 05:04 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 02
 Режим Януковича необхідно зупинити, поки він остаточно не знищив економіку України, -  заявляють в партії «УДАР».

В партії нагадали, що за прогнозами Fitch девальвація гривні становитиме 8,5 грн. за долар в кінці 2013 р. та 9 грн. в 2014 р., інфляція в наступному році прискориться до 5%, а золотовалютні резерви НБУ зменшаться до 12,9 млрд. дол. «Впливове міжнародне рейтингове агентство фактично оголосило вирок недолугій економічній політиці нинішньої влади. Прогноз агентства демонструє, що безвідповідальна та непрофесійна діяльність режиму Януковича впевнено штовхає економіку України у прірву та ставить під загрозу економічну безпеку країни», - наголошують в «УДАРі».

В партії переконані, що наслідком безглуздих псевдореформ, якими так пишається нинішня влада, буде знецінення національної валюти, прискорення інфляції, зростання держборгу,  зменшення золотовалютних резервів. «Режим Януковича переконливо до ... Читати далі »
Переглядів: 359 | Додав: РМК | Дата: 02.11.2013 | Коментарі (0)

Дорогі земляки, шановні виборці!
 
Минув рік відтоді, як своїми голосами ви підтримали мене на парламентських виборах. Досягти цієї перемоги вдалося тільки завдяки тому, що кожен із нас повірив у власні сили, знайшов у собі сміливість і став частиною великої команди однодумців. Я радий з того, що моїм противникам у виборчій боротьбі не вдалося маніпулювати думкою людей. Громада показала свою мудрість та уміння відрізняти правду від брехні.
Ті ж самі цінності я сповідую і зараз, прагну справедливості, чесності і прозорості. Я, як депутат, і політична сила, до якої я належу, утверджуємо їх у Верховній Раді. УДАРу вдалося на законодавчому рівні закріпити механізми відповідальності за персональне голосування кожного депутата. Таким чином провладним силам значно складніше сфальсифікувати і "пр ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: РМК | Дата: 02.11.2013 | Коментарі (0)