Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 27.04.2024, 07:39 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Фракція "УДАР" стоятиме до кінця
16:30
Фракція "УДАР" стоятиме до кінця


 Сесія не розпочнеться, поки  у парламенті не буде забезпечене персональне голосування кожного депутата, - заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

"Переговори зі спікером закінчилися. На жаль, сьогодні компромісу не досягли. Але ми здаватися не збираємося. Зрозуміло, що Партія регіонів не у захваті від перспективи особистого голосування. Оскільки сталої більшості у них немає, а працювати щодня там не усі звикли. - Зазначив Кличко. - Регіонали, якщо всі голосуватимуть персонально, не зможуть "протягувати" вигідні їм рішення, як це було раніше. Завтра ми зберемося і будемо вирішувати, як парламент працюватиме надалі. Але, наші вимоги незмінні-кожен депутат повинен голосувати за себе особисто. Це ключові вимога, від якої ми не відступимося", - підкреслив лідер "УДАРу".

Віталій Кличко зазначив, що кожен депутат повинен працювати, знати і розуміти за які законопроекти він голосує. "Щоб не було таких голосувань, як, наприклад, за харківські угоди, податкову реформу та інші важливі закони, які ухвалювала купка "піаністів".

"Ми доб'ємося, щоб повага до законів в країні почалася з їх дотримання у стінах, де ці закони пишуть", - запевнив Кличко.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи готовий " УДАР" до дострокових парламентських виборів, які може оголосити Президент, якщо Верховна Рада не засідатиме більше 30 днів, Віталій Кличко зазначив:"Ми не виключаємо дострокових виборів. І ми готові до цього".



За матеріалами сайту: klichko.org

Переглядів: 477 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: