Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 10:13 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 18 » Блокування Верховної Ради продовжується
15:00
Блокування Верховної Ради продовжується


Персональне голосування можна проводити руками чи бюлетенями, поки не буде нової електронної системи

Незважаючи на несправність сенсорної кнопки, депутати можуть голосувати персонально, наприклад, шляхом підняття рук. Про це сьогодні заявив народний депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов.

Він зауважив, що у вимозі фракції " УДАР" чітко наголошується на персональному голосуванні. "Яким засобом чи способом не має значення",- сказав Валерій Карпунцов.

Він нагадав, що одним з таких способов було введення в дію сенсорної кнопки. "Ми наполягали на тестуванні. Тестування зробили, але воно показало, що ця система залишає бажати кращого", - додав депутат.

Водночас, відзначив він, це не означає, що на питанні особистого голосування треба поставити крапку. "Якщо сиcтема Рада-3 не працює, то її треба використовувати як засіб спілкування всередині зали, а голосувати треба шляхом підняття рук чи іншим способом,який передбачений регламентом, поки не буде нової електронної системи",- наголосив "ударівець"

Валерій Карпунцов також підкреслив, що на виконання Конституційних положень провладні депутати просто зобов'язані погодитися.

За матеріалами сайту klichko.org

Переглядів: 517 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: