Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 22:10 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 24 » Тарас Кутовий: "Спілкування з людьми надихає на плідну роботу"
12:41
Тарас Кутовий: "Спілкування з людьми надихає на плідну роботу"
Низку зустрічей у райцентрах 151-го виборчого округу провів народний депутат України від «УДАРу» Тарас Кутовий. Поспілкуватися з народним обранцем мали змогу мешканці Гадяцького, Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів. І всюди люди з нетерпінням чекали на свого депутата.
 
Виборці, які прийшли на зібрання, добре обізнані з політичною ситуацією, що склалася в країні. Тож активно цікавилися скасуванням пенсійної реформи, а також темою виборів міського голови Києва, референдуму та роботою Верховної Ради в цілому.
 
– Провладні сили не мають більшості в парламенті, так само як не має більшості й опозиція. Тому для голосування щодо ключових для держави питань необхідно усвідомлювати і враховувати думку один одного. Сьогодні на опозицію намагаються чинити тиск, але фракція «УДАР» відчуває в собі сили протистояти і бути надалі монолітним утворенням. У нас немає жодної «тушки» – про це йшлося перед виборами, і ми раді з того, що тримаємося єдності переконань.
 
Щодо місцевих питань, то загальною для мешканців усіх населених пунктів округу лишається проблема доріг, які після зими взагалі стали непридатними для нормального руху транспорту. Так само селян турбує питання ціни на молоко, яке переробні підприємства досі купують занадто дешево.
 
– Після того як я підняв питання вартості молока у Раді й подав відповідний законопроект, мені почали закидати, що він негативно відіб'ється на діяльності молокопереробних підприємств і що треба в першу чергу захищати виробників. Але ж селянин такий же виробник, як і фермер, і не можна дбати про чиїсь інтереси вибірково, – наголосив Тарас Кутовий.
 
Саме за обстоювання інтересів селян нардепу подякували у Чорнухах, бо після низки статей у газеті, звернень до керівництва «Гадячсиру» та «молочного мітингу» в Гадячі, який зініціював Тарас Кутовий, людям повернули заборговані кошти за молоко.
 
Самі мешканці Гадяча занепокоєні нинішнім станом культури, на що і скаржилися під час зустрічі з депутатом. Невдоволені люди і тим, як господарює місцева влада. Тож висловили претензії керівництву міста щодо стану доріг. Оскільки на зустрічі з Тарасом Кутовим була присутня і міський голова Гадяча Тетяна Савченко, то вона відразу ж пообіцяла, що за ремонт проїжджої частини візьмуться в рамках наявних коштів, щойно дочекаються сприятливої погоди – відповідні кошти на ці цілі вже виділено.
 
Під час зустрічі в Гребінці сільський голова Слободо-Петрівки звернувся з проханням належним чином пошанувати пам'ять земляка, Героя Радянського Союзу Григорія Кагамлика, який загинув у бою в Курській області. Зі свого боку Тарас Кутовий пообіцяв знайти шляхи, аби вирішити це питання за сприяння держави, тим більше, що 2013 рік в Україні оголошено Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
 
У Пирятині люди знову порушили питання закриття лікарень. Тарас Кутовий розповів, що він розробив законопроект щодо призупинення дії реформи галузі охорони здоров'я, аж доки не буде проведено ретельного аналізу досвіду тих областей, на базі яких почали запроваджувати зміни
 
– Зараз я не бачу, щоб в життя впроваджували справді дієві реформи. Хоча в багатьох галузях справді потрібні зміни, підходити до цього слід фахово. І в жодному разі не за рахунок людських інтересів, як це відбувається під час закриття лікарень та шкіл. Бо хоча нас і намагаються переконати, що ця система застаріла, а якість того ж медичного обслуговування недостатня, насправді причини цих «реформ» знаходяться в площині нестачі коштів. При цьому, рахуючи гроші, влада зовсім забуває про інтереси людей. І це потрібно зупинити.
 
Також під час поїздки на округ Тарас Кутовий провів робочі зустрічі з місцевим керівництвом у кожному райцентрі, аби дізнатися, як посадовці бачать вирішення існуючих проблем і які з них виокремлюють як першочергові. У рамках своїх можливостей депутат обіцяє сприяти їхньому розв’язанню.
 
– Спілкування з людьми стимулює і є своєрідною підказкою для того, аби моя робота була більш плідною і максимально спрямованою на системне вирішення проблем виборців, – поділився своїми враженнями від поїздки по округу Тарас Кутовий. – Оскільки зустрічі в районних центрах вже проведено, наступним кроком стануть візити до сіл на окрузі. Їх я планую відвідати якомога більше, якщо не всі.

Матеріали сайту Тараса Кутового
Переглядів: 399 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: