Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 03:20 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 01

У партії "УДАР" Віталія Кличка відкидають звинувачення у непрацелюбності та ледачості народних депутатів нинішньої Верховної Ради.

Так прокоментував в ефірі телеканалу ТВі сто перших днів роботи парламенту народний депутат від фракції "УДАР" Тарас Кутовий.

"Я би не сказав, що це були суцільні вихідні дні. Ті дні, які визначаються вихідними, кожен народний депутат, котрий реально працює, проводить на окрузі, готує законопроекти, працює системно в комітеті, до якого він має стосунок", - зазначив парламентарій.

Він також назвав одним з позитивних моментів нинішньої ВР її омолоджений склад.

"Новою якістю цього парламенту є те, що туди дуже багато прийшло людей, які ще не мають пенсії, і їм до пенсії дуже далеко. Вони дуже суттєво змінили якість розгляду законопроектів", - сказав Кутовий.

На його ду ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: РМК | Дата: 01.04.2013 | Коментарі (0)

Влада сьогодні керує не відчуваючи країни. І від цього політична криза в Україні поглиблюється. Треба негайно зробити кроки, які допоможуть вирівняти ситуацію в суспільстві і знайти вихід з цієї кризи.  Про це заявив лідер "УДАРу" на погоджувальній раді керівників депутатських фракцій і комітетів парламенту.

"Тому першим питанням, яке ми порушуємо, є питання відповідальності Президента. Ми вимагаємо  цього тижня розглянути проект закону про порядок імпічменту Президента. Цей закон потрібен, незалежно від прізвища президента. Інакше й надалі триватиме ігнорування Конституції і законів, - підкреслив Віталій Кличко. - 31 березня минув термін, передбачений регламентом парламенту для виголошення Президентом свого послання. А відповіді, коли він виконає цей свій обов’язок, досі немає. Президент, складається враження, боїться відвертої розмови в парламенті",- зазначив Кличко.

Вимагає фракція "УДАР" розглянути цього тижня і питання про відповідальні ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: РМК | Дата: 01.04.2013 | Коментарі (0)

 
Розпочалася обласна партійна звітно-виборна конференція із звіту голови «УДАРу В.Кличка» Полтавщини – Петра Ворони.

- «Два роки тому, 20 березня 2011 року, у приміщенні Інституту економіки і права в залі засідань вченої ради ми проводили наші перші установчі збори. Тоді з не відомої в регіоні «Нової країни» (членів цієї партії ми не знайшли нікого), створивши ініціативну групу і провівши перше зібрання ми створили у нашому краї партію «Український демократичний альянс за реформи В.Кличка». Тут в залі присутні перші полтавські ударівці – Р. Товстий, В. Сливак, С. Клименко, Д. Кубрак, С. Ярошенко, С. Перепел, С. Марчишенець, Н. Гадяка, та інші – всього 23 особи. Першими були створені Полтавська та Кременчуцька міські організації партії, згодом Полтавська районна. П ... Читати далі »
Переглядів: 6303 | Додав: РМК | Дата: 01.04.2013 | Коментарі (0)