Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 13:42 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 3 » Резолюція мітингу
13:41
Резолюція мітингу
Ми, жителі Чорнухинського району, які стурбовані за долю України
висловлюємо свої ставлення до керівництва держави та Чорнухинської РДА та райради.
Виходячи з того що вся влада у державі узурпована і належить правлячій партії – «Партії регіонів» та їхньому сателіту комуністичній партії України , вважаємо що і вся відповідальність за стан справ у економіці, зовнішній і внутрішній політиці держави, лежить саме на цих партіях.
А також за доведення України до економічного колапсу відповідальність несе безпосередньо колишній прем’єр-міністр Микола Азаров. І його відставка не може бути причиною уникнення від відповідальності за результати діяльності Уряду.
За доведення України до громадянської конфлікту, який може перерости у громадянську війну, що в свою чергу призведе до розвалу України, втрати її незалежності і територіальної цілісності відповідальність несе нині діючий Президент України Віктор Янукович.
Для виходу з глухого кута у який завела державу «Партія регіонів» та Президент Віктор Янукович вважаємо за потрібне:
1. Заборони «Партію регіонів» та їхнього сателіта комуністичну партію України, як партії які сприяли узурпації влади в державі однією особою.
2. Розслідування компетентними органами діяльності Уряду під керівництвом колишнього прем’єр-міністра М.Азарова на предмет нанесення шкоди Українській державі та виявлення корупційних діянь з боку влади в особливо великих розмірах. Вважаємо за потрібне створити компетентний Уряд на чолі з особою, якій довіряє більшість жителів України. Зібрання небайдужих громадян Чорнухинщини вважає, що виконуючий обов’язки прем’єра, Арбузов не є тією людиною яка здатна конструктивно впливати на розвиток подій в країні і не повинен бути затвердженим на цю посаду.
3. Вважаємо за доцільне, щоб Президент України написав заяву на любих підставах, про припинення своїх повноважень, наприклад за станом здоров’я, що автоматично призведе до позачергових президентських виборів. Такі кроки стануть запорукою стабілізації, змін стану справ у державі.
4. Місцевому керівництву району пропонуємо відмежуватися від політики «Партії регіонів», засудивши дії антиукраїнської влади вийшовши з її лав.
5. У випадку відмови вийти з «Партії регіонів» написати заявити про свою відставку з посад і вподальшому займатись ставленням партії.
6. Припинити діяльність штабу «Партії регіонів» у Чорнухинському районі як причетного до кримінальної влади, керівництво якого кероване партією злочинців підтримує діяння антиукраїнської влади яка не виправдала довіри значної частини Українського народу, внісши дестабілізацію в країні.
7. Одночасно провести президентські й парламентські вибори.
8. Органам місцевої влади не проводити реформування галузей освіти, медицини, комунального господарства без узгодження з громадськістю.

Підтримано і проголосовано на зборах громадськості Чорнухинщини 01.02.2014 р.
Переглядів: 398 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: