Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 13:56 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 27

26 лютого  зі сцени Майдану було оголошено імена можливих урядовців та інших посадових осіб, за кандидатури яких  голосуватиме Верховна Рада.

Список виглядає так:
Прем’єр-міністр - Арсеній Яценюк
Перший віце-прем’єр-міністр - Борис Тарасюк
Віце-прем’єр з гуманітарних питань - Ольга Богомолець
Віце-прем’єр з питань регіональної політики - Володимир Гройсман
Віце-прем’єр-міністр -  Олександр Сич
Міністр юстиції - Павло Петренко
Міністр фінансів - Олександр Шлапак
Міністр економіки - Павло Шеремета
Міністр освіти - Сергій Квіт
Міністр охорони здоров’я - Олег Мусій 
Міністр соціальної політики - Людмила Денисова
Міністр екології - Андрій Мохник
Міністр куль ... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

"Янукович Лікс" - новий сайт, на якому публікують документи знайдені в резиденції екс-президента України Віктора Януковича. На даний момент опубліковано близько десяти тисяч документів

Як відомо, 22 лютого 2014 року екс-президент України Віктор Янукович втік зі своєї резиденції "Межигір'я" у селі Нові Петрівці, що на Київщині, боячись відповідальності за вбивство десятків українців.

В цей же час на території резиденції біля пірсу для катерів у воді активісти знайшли тисячі документів, які підтверджують корупцію Януковича на сотні мільйонів доларів.

Журналіст одразу почали досліджувати з ... Читати далі »

Переглядів: 993 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

26 лютого голова Полтавської обласної ради Петро Ворона та перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко зустрілися із керівниками департаментів та управлінь обласної державної адміністрації. Петро Ворона зауважив, що метою зібрання є необхідність розглянути проблеми, які є у роботі структурних підрозділів облдержадміністрації. Про це повідомили у прес-службі облради.

Голова обласної ради попросив керівників зорієнтувати очолювані ними колективи на чітку роботу по виконанню планових завдань, які стоять перед областю. Необхідно відновити довіру громадян до влади та забезпечити соціально-економічний розвиток Полтавщини.

Під час зустрічі кожен із керівників окреслив коло проблем, які належить вирішити першочергово у тих соціально-економічних умовах, що наразі склалися. Заявлено, що нині в регіоні є заборгованість по виплатах як захищених, так і незахищених статей. Окрім того зберігається кредиторська заборгованіс ... Читати далі »
Переглядів: 454 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

 З сесії селищної ради.   
26.02.2014 р. відбулася сесія Чорнухинської селищної ради. На ній окрім інших питань розглядався і демонтаж памятників Леніну і К.Марксу, та перейменування назви вулиці Леніна. З 20 депутатів було присутні 14 чоловік. За демонтаж пам'ятників проголосували 5 депутатів, за перейменування віддано 2 голоси. Депутат О.Пенцко запропонувала це питання винести на громадське обговорення. 13 з 14 депутатів підтримало її пропозицію.

Матеріал громадського сайту "Чорнухи"
Переглядів: 404 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)