Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 27.04.2024, 05:03 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 6 » Кличко звернувся до Президента з відкритим листом
12:38
Кличко звернувся до Президента з відкритим листом
Лідер "УДАРу" Віталій Кличко звернувся до Президента Януковича з вимогою  прийти на пленарне засідання Верховної Ради і відповісти на питання, які сьогодні цікавлять суспільство. Про це йдеться у відкритому листі Кличка до Президента України.

«За всіма діями чиновників, суддів, правоохоронців стоїть одна людина в державі - Віктор Янукович. Саме він ухвалює рішення, на які не має законних повноважень від імені народу України, - підкреслює Віталій Кличко. - Зокрема, Президент Янукович повинен відповісти, що він збирається робити для захисту громадян від політично вмотивованих переслідувань, для забезпечення стандартів життя в країні та виконання законодавчо затвердженого європейського прагнення України».

Президент, як зазначає лідер "УДАРу", не має ані морального, ані юридичного права уникати звіту за свої дії і бездіяльність, тому повинен прийти в парламент і особисто дати відповіді на поставлені питання.

«Якщо Віктор Янукович не виконає цей свій обов'язок, у громадян є законні підстави порушувати питання про його відповідність посаді Президента», - підкреслює Кличко.

Відкритий лист Віталія Кличка
Переглядів: 437 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: