Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 11:11 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 14

Голова Лохвицької районної організації УДАР Шамрицький Григорій Григорович за підтримки депутата ВР України Тараса Вікторовича Кутового вже четвертий раз організував шахматний турнір серед школярів та молоді району, присвячений дню 8 березня. Турнір відбувся 9 березня у м. Лохвиця. На турнір змагалися юнаки та дівчата із Лохвиці, Вирішального, Червонозаводського, Луки, Криниці та студенти з м. Полтава. Було 2 команди - команда хлопців (15 чоловік) та команда дівчат (15 чоловік). Вікова категорія учасників дуже різнилася - були учасники 1993 р.н. та 2008 року народження. Перше місце зайняла команда хлопців, друге - команда дівчат, рахунок 16-12. На фото капітани команд: Лобко Віталіна та Савченко Дмитро. Всі учасники б ... Читати далі »
Переглядів: 565 | Додав: РМК | Дата: 14.03.2013 | Коментарі (0)

Встановити мінімально допустиму закупівельну вартість молока , яке заготівельники приймають у селян, покликаний проект Закону України "Про внесення змін до статті 15 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України», зареєстрований у Верховній Раді за № 2297-1.Проект подав народний депутат від партії "УДАР” Тарас Кутовий. Про актуальність цього документу зайве говорити, бо виробництво молока в державі невпинно скорочується. Якщо у 1990 році на одного споживача їх припадало 373 кг., то за 20 років ця цифра скоротилась майже вдвічі — до 200 кг на одну особу. Прокоментувати ситуацію, що склалась, та пояснити, чому необхідне законодавче регулювання ціни на молоко, ми попросили автора законопроекту.

- Як на Вашу думку, у чому полягає причина тих проблем, які Україна має нині з виробництвом молока?
... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: РМК | Дата: 14.03.2013 | Коментарі (0)

Днями КМУ зареєстрував у парламенті проект закону «Про внесення змін до деяких законів України з питань національної безпеки».
Уряд пропонує розширити можливості для введення надзвичайного стану (НС) у випадку терористичних терактів. Для оголошення НС досить буде звичайного «порушення функціонування важливих державних об’єктів (адміністративних об’єктів, об’єктів оборонного значення, життєзабезпечення населення та екологічно небезпечних об’єктів) з переліком, що затверджується КМУ».
Влада панічно боїться народу. Боїться відповідальності за провальну соціально-економічну політику і зубожіння більшості українців.
Свідченням чого є поява останнім часом низки законопроектів та проектів постанов уряду, які звужують права і свободи та обмежують гарантоване Конституцією право громадян на вільне висловлення своєї позиції.
Спроба створення фінансової поліції з надзвичайно широкими і нечіткими повноваженнями.
Зроблено перший крок ... Читати далі »
Переглядів: 400 | Додав: РМК | Дата: 14.03.2013 | Коментарі (0)

Лідер партії "УДАР” Віталій Кличко зустрівся із заступником Державного секретаря Сполучених Штатів Уільямом Бернсом.

Кличко з Бернсом обговорили загрози демократії України та її євроатлантичним прагненням.

Лідер "УДАРу” зазначив, що чинна українська влада нехтує демократичними цінностями, стандартами життя громадян, їхніми правами та свободами.

"Сьогодні Президент Янукович ставить під загрозу зміни зовнішній вектор країни і веде державу до міжнародної ізоляції. - підкреслив  Віталій Кличко. - Тому настав час персональної відповідальності Януковича та його команди за наслідки таких дій”.

На зустрічі із за ... Читати далі »
Переглядів: 355 | Додав: РМК | Дата: 14.03.2013 | Коментарі (0)