Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 27.04.2024, 04:58 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 2 » День Конституції України
12:53
День Конституції України
Полтавські УДАРівці вирішили зібратися в цей день в обласному центрі, аби День прийняття Основного Закону став своєрідною відправною точкою наступної наполегливої роботи, політичної боротьби за добробут, захищеність і европейських шлях розвитку українців. Виконком партії провів навчання районних керівників щодо розбудови партійних осередків та підготовки до наступних виборів.

Прибулі з усіх куточків Полтавщини  партійці взяли участь у проведенні круглого столу «Права людини в Україні: демократія чи диктатура?» модератором якого став заступник голови обласного осередку, доктор наук, професор Констянтин Іщейкін. Потім представники районних організацій, місцеві активісти, разом із запрошеними партіями опозиції ВО «Свобода» та «За Україну» провели мітинг «За достойне життя і демократію!

Активісти обласної парторганізації біля пам’ятника Тарасу Шевченкові, вшановуючи пам’ять Великого Кобзаря, говорили про проблеми становлення молодої держави, що попала в тенети злочинно-олігархічних кланів від чого потерпає кожен громадянин і вся нація. «Народ зубожіє і втрачає надію. Наступає диктатура та «безпредел» - зазначали виступаючі.

Голова обласної організації Петро Ворона, привітавши усіх учасників мітингу з річницею прийняття Конституції, виступив з промовою, в якій ознайомив присутніх з позицією Партії щодо змін Конституції.

-          Нині влада розуміє, що зможе втриматися в своїх кріслах, тільки переписавши під себе Конституцію, - заявив він, а зробити це можна лише шляхом проведення референдуму під прицілом адміністративного тиску та масових фальсифікацій. Заради власних інтересів окремих осіб Основний Закон пробують переписати вже не вперше, але «УДАР» цього разу не допустить згвалтування волевиявлення народу, спотворити його думку! Конституцію потрібно виконувати, а не кроїти під чинних «поводирів». Він закликав всі опозиційні сили до єдності у справі боротьби за цивізаційний поступ країни.

До учасників мітингу звернулись з промовою лідер обласної «Свободи» Р. Чабановський, лідер обласного осередку партії «За Україну» О. Пустовгар, ударівці С. Марчишенець та голова Карлівського осередку «Удару», депутат обласної ради І. Коваль.

На завершення мітингу учасники поклали квіти до пам’ятнику одному із фундаторів української держави - великому Кобзареві. Схиливши голову в шані перед великим українцем мимоволі кожен відзначив важливість власної позиції в справі побудови нової Української держави.
Переглядів: 442 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: