Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 05:07 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 02
Українська молодь усе частіше виїздить за кордон у пошуках кращої долі. Наша держава стала лідером за кількістю трудових мігрантів, які перебралися до Євросоюзу. Майже за два з половиною роки – із січня 2010-го по червень 2012-го – туди виїхали 1,2 мільйона українців, левова частка яких – люди до 35 років.

Через відтік людей наша держава потерпає від нестачі робочої сили, за кордон їдуть розумні та освічені, ті, хто втомився протистояти українській дійсності.

Про перспективи молоді на Батьківщині спілкуємося з народним депутатом України, «ударівцем» Тарасом Кутовим.

– У нас тривалий час зберігається тенденція, коли виробничі підприємства, освітні чи медичні заклади потерпають від дефіциту к ... Читати далі »
Переглядів: 426 | Додав: РМК | Дата: 02.07.2013 | Коментарі (0)

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко переконаний, що в разі потреби парламент має зібратися на позачергову сесію для ухвалення пакету євроінтеграційних законів. Про це він заявив з трибуни парламенту під час засідання Верховної Ради України.

Кличко наголосив, що головним пріоритетом роботи парламенту цього тижня мають стати закони, необхідні для підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС.

 "Ухвалити їх Верховна Рада мала вже давно, якби на це була політична воля влади. Ми робимо все, щоб були прийняті всі закони, необхідні для підписання Угоди. І не дамо владі жодного шансу зірвати Вільнюський саміт", - сказав лідер "УДАРу".

Він нагадав, що "УДАР" хоче бачити завтра в парламенті, на оголошеному урядом "Дні Європи”, і профільних міністрів, і керівництво уряду. Зокрема, вони повинні розповісти, як готувалися євроінтеграційні законопроекти, і чому багато з них написані настільки непрофесійно, що навіть партія влади ві ... Читати далі »
Переглядів: 469 | Додав: РМК | Дата: 02.07.2013 | Коментарі (0)

Полтавські УДАРівці вирішили зібратися в цей день в обласному центрі, аби День прийняття Основного Закону став своєрідною відправною точкою наступної наполегливої роботи, політичної боротьби за добробут, захищеність і европейських шлях розвитку українців. Виконком партії провів навчання районних керівників щодо розбудови партійних осередків та підготовки до наступних виборів.

Прибулі з усіх куточків Полтавщини  партійці взяли участь у проведенні круглого столу «Права людини в Україні: демократія чи диктатура?» модератором якого став заступник голови обласного осередку, доктор наук, професор Констянтин Іщейкін. Потім представники районних організацій ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: РМК | Дата: 02.07.2013 | Коментарі (0)