Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 08.05.2024, 02:00 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Віталій Кличко назвав своїх політичних партнерів і супротивників
14:28
Віталій Кличко назвав своїх політичних партнерів і супротивників

Віталій Кличко назвав своїх політичних партнерів і супротивників

Ми не збираємося спокійно сидіти і дивитися на ті порушення, які щоденно відбуваються в Україні. Ми боремося. Ми оголосили бій – бій за Україну, який ми виграємо. Про це заявив лідер партії "УДАР” Віталій Кличко в ефірі програми "Один на один” з Савіком Шустером на Першому національному.

"Політичне життя – це боротьба. Це відстоювання принципів і інтересів. І чим більше в парламенті буде знаходитися людей, що відстоюють інтереси не купки олігархів, які думають, що піймали Бога за бороду і приватизували всю країну, а інтереси пересічних українців, тим швидше якісно зміниться наш рівень життя”, - сказав Кличко. 

Відповідаючи на запитання щодо своїх партнерів серед політичних сил, політик зазначив, що в майбутньому парламенті "УДАР” повинен об’єднатися з партіями, які пропонують демократичний шлях розвитку і сповідують європейські цінності, для створення парламентської більшості.

"Показавши гарний результат на виборах, ми зможемо організувати більшість в парламенті, мати колосальний вплив на формування уряду, і, як результат – на політичні процеси в країні”, - зауважив  лідер "УДАРу”.

Кличко наголосив, що важливо, аби у наступний парламент прийшли люди, які потрапили до партійних списків не за принципом особистої відданості особам, які формували ці списки, а люди, які мають високі професійні і моральні якості, і які не хочуть чекати змін в країні, а готові їх здійснювати.

Водночас, говорячи про своїх політичних противників, Кличко відзначив, що це люди, які не зацікавлені в змінах і звикли відстоювати інтереси вузького кола осіб.

"Наші противники - це люди, які говорять, що вони борються з корупцією і при цьому, будучи чиновниками, не соромлячись їздять на машинах вартістю сотні тисяч доларів, мешкають в особняках, які коштують мільйони доларів і отримують зарплату в декілька тисяч гривень. І вони не бояться, що їх запитають, на які гроші це придбано”, - зазначив Віталій Кличко.  

Щодо чуток про фінансування його політсили олігархами, Кличко вчергове наголосив, що не мав і не має жодних відносин з ними.

"Сьогодні під час виборчої кампанії робиться все, щоби облити опонента брудом і на цьому фоні виглядати білим і пухнастим. Я дізнаюся про себе стільки нового. Якими епітетами тільки не називали мене і членів моєї родини, намагались приклеїти ярлики, - не прилипає. Якщо Віталій Кличко проект – то виключно проект моїх батьків”, - резюмував політик.

Переглядів: 360 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: