Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 07.05.2024, 23:30 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 26
Тарас КУТОВИЙ:
"Прийдіть на вибори і здобудьте свою перемогу!"



Шановні земляки! Вибори – це дуже складна справа, тому в непідготовлених уже здають нерви, і вони панікують. Сьогодні моя головна опонентка Людмила Овчаренко зі своєю командою явно втрачає вектор подальшого руху і йде на ганебні дії.

Нинішня ситуація нагадує мені гру маленьких дітей, які закривають оченята ручками й думають, що їх ніхто не бачить. Влада так само робить. Їй здається, що люди сліпі й нічого не розуміють. Мабуть, тільки політично байдужий або зомбований не знає, що Овчаренко – це проект «регіоналів», у якому задіяні обласний адмінресурс та силовики.

Та я сьогодні хотів би говорити про позитивне, хоча нас і ... Читати далі »
Переглядів: 449 | Додав: РМК | Дата: 26.10.2012 | Коментарі (0)

Зустріч із Тарасом Кутовим і
Андрієм Шевченком


26 ЖОВТНЯ відбудуться зустрічі із народним депутатом України від ВО «Батьківщина», журналістом Андрієм Шевченком і єдиним опозиційним кандидатом від партії «УДАР» по виборчому округу №151
Тарасом Кутовим.

15:00 – Гадяч, площа Соборна.

18:00 – Чорнухи, центральний стадіон.

19:00 – Пирятин, площа Незалежності.
26 Жовтня 2012, 09:50
Переглядів: 422 | Додав: РМК | Дата: 26.10.2012 | Коментарі (0)

Тарас Кутовий передав бібліотекам книги з творами Григорія Сковороди

Днями кандидат у народні депутати України Тарас Кутовий передав усім сільським та шкільним бібліотекам Чорнухинщини книги з творами філософа-просвітителя Григорія Сковороди.

На полиці бібліотек району потрапило 32 книги під назвою «Дороговкази життя в афоризмах Григорія Сковороди та ілюстраціях».

– Це дуже зручне кишенькове видання оригінальною староруською мовою з філософськими ідеями та афоризмами Сковороди, що вдало розміщені за тематичними рубриками – «Про мир», «Про владу», «Про закон», «Про навчання» тощо. Усі ці рубрики цікаво ілюстровані малюнками відомих художників. Серед них – Тарас Шевченко, Рафаель Санті, Франсіско-Хосе де Гойя, Пабло Пікассо, – розповідає директор літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди Микола Соляник. – Це добра пропаганда ідей великого філософа, які завжди а ... Читати далі »
Переглядів: 545 | Додав: РМК | Дата: 26.10.2012 | Коментарі (0)

Тарас КУТОВИЙ: "Голосуйте по совісті! Ніхто не зможе перевірити, за кого Ви віддали голос!"

Сьогодні знову вирішується доля нашої країни, яким шляхом далі йти — нарешті до розвитку і осучаснення, чи й далі занурюватися у безодню бюрократії, невігластва та адміністративного тиску.

Шановні земляки! Сьогодні кожному потрібно прийняти вольове рішення, відкинути острахи і подумати про майбутнє. Пам’ятайте, ніхто і ніколи не зможе перевірити, за кого Ви проголосували на цих виборах. Ніяких санкцій щодо Вас не може бути в принципі. Влада сподівається, що Ви злякаєтеся, а отже здастеся.

Я знаю, що Ваш голос намагаються купити – спочатку за гречку, натякаючи, за кого треба ставити «галочку». Тепер – за певну суму коштів, прямо вказуючи, хто їх дає і що за це хоче. Та не все в цьому світі можна купити, не все продати. Вони пропонують ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: РМК | Дата: 26.10.2012 | Коментарі (0)