Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 07.05.2024, 14:31 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 16 » Представники провладних партій намагалися зірвати зустріч із Віталієм Кличком та Петром Вороною
14:00
Представники провладних партій намагалися зірвати зустріч із Віталієм Кличком та Петром Вороною
   У 148-му окрузі представники провладних партій намагалися зірвати зустріч із Віталієм Кличком.
   11 жовтня кілька населених пунктів 148-го одномандатного виборчого округу відвідав 12-разовий чемпіон світу з боксу, Герой України, лідер партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)» Віталій Кличко. Він побував у Великій Багачці, Лубнах, представив виборцям кандидата-мажоритарника від політичної сили Петра Ворону. 

   На зустріч Віталієм Кличком прийшло чимало народу. У Великій Багачці, наприклад, навіть попри намагання провладних політичних сил зірвати захід через розпускання чуток про те, що лідер «УДАРу» не приїде, на стадіоні зібралося не менше 2 тисяч людей різного віку, а в Лубнах – не менше 5 тисяч (хоча напередодні була поширена інформація, що кандидата-«УДАРівця» лідер вигнав із партії, отже, сенсу їхати до Лубен немає).

   Виступаючи перед людьми, Віталій Кличко розповів про основні засади передвиборчої програми «Українського Демократичного Альянсу за Реформи».

   – Уже 20 років минуло відтоді, як Радянський Союз припинив своє існування, як Україна здобула незалежність. За цей проміжок часу наші сусіди, які мали такі ж стартові умови, досягли високого рівня розвитку. А чим на сьогодні можуть пишатися українці? Низький рівень заробітної платні, пенсій, занепад виробництва, відсутність роботи, відсутність перспектив. 6 мільйонів наших співвітчизників працездатного віку зараз працюють за кордоном, бо не можуть реалізувати себе у власній державі. Я міг би жити в Штатах чи Європі, але хочу жити в Україні. І хочу, аби мої співвітчизники мали гідні умови життя. Я знаю, що таке європейські цінності. Це людина й верховенство права. Я хочу, аби такі ж цінності були і в Україні. На сьогодні цього немає. Єдина цінність у нашій державі – це гроші. Кажуть, що в нас усе можна купити за гроші. А якщо не можна за гроші, то можна за… великі гроші. Україна – у світі в лідерах за рівнем корупції. Ми йдемо в парламент, щоб це змінити. Наше завдання номер один – викорінити корупцію, очистити владу від брехливих і нечистих на руку чиновників, – наголосив Віталій Кличко. – Мене часто запитують, чому я почав займатися політикою. Мені не потрібні ні гроші, ні посади, ні депутатська недоторканість, до якої прагнуть нинішні можновладці. 

   Чи потрібно все це кандидату від партії «УДАР» по 148-му округу, Віталій Кличко запитав у Петра Ворони на очах у лубенців.

   – Я йду у Верховну Раду, щоб на українських землях не було злиднів і беззаконня, щоб відроджувалося виробництво, тваринництво, щоб у молоді була перспектива. Я думаю, що разом із вами, разом із нашою командою ми цього досягнемо, – відповів кандидат-«УДАРівець».

За матеріалами сайту обласної партійної організації
Переглядів: 373 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: