Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 30.04.2024, 13:25 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Кличко: Чи буде Україна частиною Європи – залежить від нас
16:07
Кличко: Чи буде Україна частиною Європи – залежить від нас

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко закликав громадян України сьогодні о 18.30 прийти на Європейську площу з тим, щоб підтримати мітинг щодо руху України в Європу. Про це Віталій Кличко сказав у коментарях журналістам під стінами Кабміну.

Лідер «УДАРу» нагадав, що вимоги учасників акції протесту незмінні. Зокрема, це відставка уряду Азарова за зраду національних інтересів, проведення позачергового засідання Верховної Ради для ухвалення необхідного пакету євроінтеграційних законів та підписання Януковичем Угоди про асоціацію.

«Вчора Янукович бачив більше ста тисяч українців, яки вимагають щоб Угода з ЄС була підписана», - сказав Віталій Кличко.

Лідер «УДАРу» наголосив, що опозиційні сили та громадські організації і надалі будуть координувати свої дії для того, щоб донести позицію українців і щоб Угода була підписана.

«Водночас ми звертаємося до європейських політиків не зачиняти двері євроінтеграції для України. Із заяв багатьох європейських політиків ми можемо сказати, що Європа зацікавлена в євроінтеграції України. Двері не зачинені, а від нас залежить, чи буде Україна частиною Європи», - зазначив Кличко.
Переглядів: 387 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: