Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 30.04.2024, 14:02 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 14


Європі потрібне реальне вирішення питання Тимошенко, а не декларативні заяви чи технічні рішення української влади. Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від "УДАРу” Тарас Кутовий.
 
Депутат переконаний, що у разі зриву підписання Угоди, вся відповідальність ляже на чинного Президента. Водночас, шанс долучитися до європейського товариства Україна використає вже з новим главою держави, який сповідуватиме демократичні цінності.
 
"Дуже важливо зрозуміти, що Європі потрібна не якась законодавча ініціатива, яка б була проголосована, їм потрібне реальне вирішення питання. Бо Європа живе ідеями. І тут неприйнятна ситуація, коли щось буде формально проголосовано, а тоді в наручниках Юлію Володимирівну відвезуть за кордон, по протоколу її там відлікують три тижні, і в цих самих наручниках привезуть н ... Читати далі »
Переглядів: 429 | Додав: РМК | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко та лідери ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода» закликали Раду міністрів закордонних справ Європейського Союзу не ухвалювати на своєму засіданні 18 листопада остаточного рішення щодо неможливості підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Про це йдеться у зверненні до Ради міністрів закордонних справ Європейського Союзу, підписаному лідерами трьох опозиційних політичних сил.

Зокрема, Кличко, Яценюк та Тягнибок просять Раду міністрів залишити шанс для України виконати критерії, необхідні для підписання цієї Угоди, у час, до проведення саміту, у тому числі припинити вибіркове правосуддя та вирішити у прийнятний для всіх зацікавлених сторін спосіб справу Юлії Тимошенко.

У зверненні наголошується, що Україна отримала історичний шанс підп ... Читати далі »
Переглядів: 333 | Додав: РМК | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

Влада намагається перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС на опозицію та європейську сторону. Про це заявив заступник голови фракції "УДАР" Віталій Ковальчук в ефірі "Голосу Америки" у Вашингтоні.

"Ми з вами спостерігаємо, як влада демонстративно і зухвало робить все для того, щоби зірвати підписання Угоди про асоціацію. При цьому вони зацікавлені в тому, щоби перекласти відповідальність за це на опозицію та Європейський Союз", - відзначив Віталій Ковальчук.

Водночас, він висловив впевненість, що євроінтеграція України неминуча.   

"Якщо Угода не буде підписана у Вільнюсі, то ми гарантуємо, що асоціація буде підписана у 2015 році вже новим Президентом України. Безумовно, найрейтинговішим кандидатом сьогодні є Віталій Кличко", - зазначив Ковальчук.

Заступник голови партії "УДАР" 11-13 листопада відвідав Вашингтон. Він зустрівся із заступником Помічника Держсекретаря ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: РМК | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 439 | Додав: РМК | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

Заявивши з трибуни Верховної  Ради про наміри балотуватися у Президенти України, лідер «УДАРу» окреслив першочергові завдання, які він ставить перед собою та своєю політичною силою.
Команда Віталія Кличка змусить державу нарешті працювати на кожну людину, а не на олігарха чи корупціонера. «Ми повинні зробити те, чого не робили 20 років - нанести системний удар по корупції!», - безапеляційно стверджує лідер «УДАРу».
Для зміни ситуації на краще, на думку лідера Партії, є три кроки. Перший: мінімізація контактів людини і чиновника. «Чиновники перестануть ганяти людей за довідками та документами, а самі їх збиратимуть», - говорить він. Майбутній кандидат на посаду Президента України обіцяє зменшення кількості податків та спрощення механізму їх сплати, запровадження чітких норм, які регулюватимуть діяльність державних органів.
... Читати далі »
Переглядів: 417 | Додав: РМК | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)