Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 03.05.2024, 11:44 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 28

«УДАР» запустив процес перевиборів до Верховної Ради і братиме в них участь з відкритими списками, як і у 2012-му році. Про це в ефірі телеканалу TBi заявив лідер партії «УДАР», Київський міський голова Віталій Кличко.

«УДАР» був тією партією, яка запустила процес дострокових виборів до парламенту, адже ми впевнені у тому, що у Верховній Раді повинна відбутися люстрація та зміна облич. Ті політики, які вже довгий час сидять у парламенті і відстоюють не інтереси людей, а окремих фінансових груп та фінансують терористів, мають піти», - наголосив Кличко.

Лідер «УДАРу» нагадав, що згідно з соці ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: РМК | Дата: 28.08.2014 | Коментарі (0)

Ситуація на сході України загострилася після того, як офіційний Київ у Мінську дав зрозуміти, що не відступиться від європейської перспективи. Про це в ефірі телеканалу «Україна» заявила уповноважена Президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, народний депутат фракції «УДАР» Ірина Геращенко.

«Мій аналіз такий, що загострення ситуації відбулося саме після того, як Президент однозначно дав зрозуміти, що ми ні на йоту не відступимося від європерспективи, і що Угода про асоціацію буде ратифікована у вересні 2014 року», - наголосила Геращенко.

Народний депутат вважає, що сьогодні Москва обрала найжорстокіші аргументи для того, щоб знову «прив’язати Україну до себе». «Це ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: РМК | Дата: 28.08.2014 | Коментарі (0)