Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 08:54 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Звернення
14:31
Звернення

Голові Чорнухинської районної державної адміністрації Перетятьку С.Г. учителя Чорнухинської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.С. Сковороди Бибика В.П.


Звернення


У жовтні 2013 року районна влада, сформована представниками партії регіонів, посилаючись на нестачу бюджетних коштів, примусово відправила у відпустку учителів Чорнухинщини за власний рахунок на один тиждень. З усіх учителів нашого району я один відмовився написати заяву і не пішов на тиждень у відпустку за власний рахунок та працював у неопалюваній школі в період осінніх канікул з 28.10.2013 року по 01.11.2013 року, пишучи з учнями дослідну роботу на краєзнавчу тематику.
Мене за такий непослух вирішили провчити, щоб іншим не повадно було не виконувати розпоряджень керівництва: при щорічному нарахуванні грошової винагороди педагогічним працівникам Чорнухинщини у грудні 2013 року, всім учителям району, окрім мене, компенсували кошти, які вони не отримали за період відпустки за власний рахунок з 28.10.2013 року по 01.11.2013 року, а мені грошову винагороду зменшили на розмір моєї тижневої зарплати, мотивуючи це тим, що я ці кошти вже отримав за свою працю в період осінніх канікул з 28.10.2013 року по 01.11.2013 року.
Вважаючи такі дії районного відділу освіти неправомірними, я звернувся 24.12.21013 року в письмовій формі до в.о. головного бухгалтера Чорнухинського районного відділу освіти Зуб Н.П., з пропозицією виправити помилку бухгалтерії районного відділу освіти і нарахувати мені грошову винагороду за 2013 рік у тих відсотках, в яких вона була нарахована іншим педагогічним працівникам Чорнухинщини (копію даного звернення додаю).
На моє звернення дав відповідь 30.12.2013 року начальник відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації Івашина М.М., в якій стверджував, що бухгалтерія відділу освіти нарахувала грошову винагороду педагогічним працівникам Чорнухинської школи на підставі наказу по Чорнухинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 63, погодженого профспілковим комітетом Чорнухинської школи ( копію цих двох документів додаю).
Відповідь начальника відділу освіти я вважаю необґрунтованою, тому що Чорнухинська ЗОШ І-ІІІ ступенів не має власної бухгалтерії і в наказ по Чорнухинській ЗОШ № 63, в якому визначався розмір виплати педпрацівникам школи грошової винагороди за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків були скопійовані розрахунки, надані Чорнухинській ЗОШ бухгалтерією Чорнухинського районного відділу освіти. Саме цим фактом я і стверджую неправомірність дій бухгалтерії Чорнухинського районного відділу освіти і звертаюсь до Вас, Сергій Григорович, встановити справедливість, і подбати про те, щоб грошова винагорода, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2000 року № 898, за 2013 рік була виплачена мені в повному обсязі, як і іншим учителям Чорнухинського району.
Хочу наголосити на тому, що учителів, які не писали заяви про бажання піти у відпустку за власний рахунок на один тиждень восени 2013 року було багато, але всіх, крім мене, змусили такі заяви написати. Я вважав несумісним економити на вчителях у той час, коли Янукович з своїми поплічниками накопичували шляхом грабунку держави свої мільярдні статки, а як виявилось пізніше – ще й стрази та золоті батони... А відстоювати свої права почав під час Української революції проти антинародного режиму, в результаті перемоги якої, при моєму активному сприянні, Ви і зайняли свою посаду.
Хочу зазначити, що штаб національного опору в Чорнухинському районі, до якого я входив, 06.01.2014 року написав запит голові Чорнухинської районної державної адміністрації Бойку А.В., щоб дізнатись про використання бюджетних коштів на премії та надбавки посадовим особам Чорнухинської РДА за 2013 рік. Виявилось, що коли учителів змушували іти у відпустки за власний рахунок, посадові особи Чорнухинської РДА за 2013 рік отримали з бюджетних коштів премій і надбавок за інтенсивність, складність та напруженість у роботі в розмірі 520,2 тисяч гривень. І це в районі з населенням в 12 тисяч осіб. А, наприклад, в Тростянецькому районі Сумської області з населенням 42 тисячі, працівники Тростянецької РДА за 2013 рік отримали премії в розмірі 146 тисяч гривень.
Чекатиму Вашої письмової відповіді у встановлений законом термін.
10.12.2014 Бибик В.П.

Переглядів: 467 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: