Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 12:26 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 4 » Заява фракції УДАР на позачерговій сесії облради
14:00
Заява фракції УДАР на позачерговій сесії облради
Відбулася 19 поза чергова сесія Полтавської обласної ради шостого скликання, на якій розглядався суспільно – політичний стан в країні. Із 125 депутатів Полтавської облдержадміністрації на ній зареєструвалося 95 осіб. Зокрема, фракція політичної партії Віталія Кличка „УДАР”. Особливо бурхливі емоції залишив по собі виступ на трибуні сесійної зали голови обласної парторганізації Петра Ворони. Лідер УДАРівців , зокрема, сказав:

- Сьогоднішні події – це остання крапля людського гніву, обурення жалюгідним і безправним  існуванням в унікально багатій природою і людьми країні.Вийшли на акцію протесту всі. І всі, близько 550  тисяч чоловік, були вражені!Адже в людей забрали останню надію та перспективу в житті.Але не народилася нова генерація українців,  у котрих уже немає тих радянських зашпоріві страху. І тому вони вирішили продемонструвати своє волевиявлення.

Дякую головам районних державних адміністрацій, що насильно вивозячи своїх підлеглих на акції проти мітингувальників, сприяють формуванню в них почуття невдоволеності цією владою. Та не можу подякувати Віктору Федоровичу Януковичу  за замішану на крові роботу по гуртуванню нації. Сталь із металу виплавляється в огні, а нації в боротьбі! Так наша українська нація бореться за євроінтеграцію, як за своє краще майбутнє.

Як батько трьох дітей, я не вважаю законною і адекватною владу, що підняла руки на дітей з дозволу «гаранта Януковича». Вони мають за це відповісти!

Як викладач, я пишаюсь цим поколінням, до формування якого волею долі я причетний.Як громадянин цієї країни, призиваю всіх, хто тут має тверезий глузд, хто не хоче жити в нецивілізованій держимордівській країні – прозріти.

Фактично в Асоціації Євросоюзу Грузія і Молдова, незабаром буде і Азербайджан.Молдова з 2009 року, після падіння комуністів, піднялася до рівня європейської держави. Грузія, з проросійським Прем’єром Іванішвілі, теж. А що маємо ми? Хабарництво, здирництво, відкати, коли свої забирають в своїх і все на благо „сім’ї”. Ви хочете жити в такій країні?!Тож я закликаю полтавців підтримати участь в акціях громадського спротиву диктатурі і новітнім „яничарам”, що знущаються з дітей молодої держави!

Вимоги фракції "УДАР Віталія Кличка» у Полтавській обласній раді наступні: відставкаПрезидента України Віктора Януковича, як винуватця кривавих подій на Майдані, а також Парламенту. Ми вимагаємо відставки влади, що не висловлює лекторальні симпатії українців, провалила  євроінтеграцію, зробила  життя в Україні нестерпним.
Переглядів: 458 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: