Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 19.03.2024, 05:07 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 28 » Вітаємо з перемогою нового мера Києва - В.Кличка!
09:38
Вітаємо з перемогою нового мера Києва - В.Кличка!

Шановний Віталій Володимирович!

Прийміть щирі й сердечні вітання з обранням на найвищу посаду в Українському самоврядуванні – посаду мера столиці України - м.Києва. Це очікувана й закономірна, а від того по-особливому вагома й без перебільшення знакова подія не тільки у Вашому особистому, професійному, творчому житті, але й новий етап поступу й зростання багатомільйонної столиці України. За Вас віддали свій голос майже 60% тих, хто прийшов та проголосував за своє майбутнє, майбутнє яке передусім пов’язується з іменем чесного та принципового чоловіка, його своїм авторитетом, ідеями, конкретними справами, людською добротою та серйозною командою однопартійців.

Ви й Ваша лідерська діяльність на чолі Політичної партії «УДАР» – однієї з найпринциповіших політичних сил в Українському Парламенті – отримали в черговий раз беззаперечну підтримку людей... І це справедливо. Ваш рідний край, який Ви вважаєте своєю Батьківщиною, завдяки якому здолали славний шлях від студента Переяслав-Хмельницького педагогічного інституту до видатного Політика, громадського діяча, мецената, ученого-педагога, легендарного спортсмена світового рівня, Героя України, Народного депутата України 7-го скликання, голови фракції Політичної партії «УДАР» у Верховній Раді... витримали головний іспит у житті кожної людини – іспит на справжність! Політична сила яку ви очолюєте стала потужним інструментом демократії в Державі, колектив який Ви сплотили навколо себе, у своїй діяльності спирається на найкращі політичні традиції минулого, адекватно й виважено реагує на реалії й вимоги сьогодення... А найголовніше, працює на перспективу, на майбутнє. Сьогодні обласні партійні організації «УДАРу» – це сучасні, монолітні, консолідовані регіональні колективи, команди однодумців, де сповідується високий професіоналізм, відповідальність, чесність, відкритість, прозорість, колегіальність у прийнятті й реалізації стратегічних для Партійного життя рішень, де панує атмосфера творчості й постійного пошуку, де оcновоположним принципом взаємин визнається тільки взаємоповага. Сьогодні Партія «УДАР Віталія Кличка» ставить нові, більш амбіціозні задачі та готова виконувати їх негайно!

Ми свідомі того, що в активі Вашої успішної Політичної діяльності протягом попередніх років є насамперед кардинальне, якісне оновлення багатогранної державотворчої діяльності, яка відповідає духові й вимогам нашого непростого, але цікавого часу, а головне – забезпечує нашій українській спільноті достойне місце в єдиному, демократичному, європейському та світовому просторі. Отож впровадження нових, наукоємних і перспективних технологій, перехід на європейські стандарти та методики управління, здійснення назрілих і таких необхідних містобудівних проектів, налагодження конструктивного діалогу з новою коаліцією в Києівській міськраді (а в майбутньому Верховній Раді України), активізація міжнародного співробітництва та переймання найкращого європейського досвіду, партнерські стосунки з іншими обласними центрами України, підтримка та залучення талановитої молоді – усе це й багато іншого, значного, вагомого, суттєвого, стане дійсністю завдяки Вашому енергійному керівництву як першої особи м.Києва, Вашій небайдужості та щоденній копіткій праці...

Зміни в Україні почнуться з Києва! Віталій Кличко стане тим локомотивом, який потягне за собою всі регіони країни. Його життєвого доробку – авторитету, компетентністі, визнання, професіоналізму, відповідальністі, державницького мислення, активної громадянської позиції, принциповісті, а також справедливісті, досвіду та мудрісті, стане вдосталь та гарантуватиме суспільству успішний тільки результат!

Впевнені, що цю відповідальну посаду, яку довірили Вам українці, Ви сприймаєте як вияв великої довіри і водночас як велику відповідальність за тих, хто працює й живе поряд з Вами. Нехай Ваша повсякденна нелегка праця буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови українського самоврядування. Нехай Вас завжди супроводжують творче натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх, повага. Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу. Нехай на довгі роки залишається незмінним Ваше найвище кредо – вірою та правдою служити народові України!

Полтавська обласна партійна організація

 

Переглядів: 666 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: