Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 20:48 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 9 » “УДАР” вимагає звіту уряду про діяльність у минулому році і плани на 2013-й
12:27
“УДАР” вимагає звіту уряду про діяльність у минулому році і плани на 2013-й

Фракція "УДАР” у Верховній Раді вимагає звіту прем’єр-міністра Азарова про результати діяльності уряду у 2012 році. "УДАР” наполягає, щоб про усі дії кабміну та їхні наслідки прем’єр Микола Азаров прозвітував парламенту 11 січня під час дня уряду. 

Також у фракції пропонують після звіту прем’єра заслухати у Верховній Раді очільників соціально-економічного блоку уряду про те, що кабінет міністрів планує робити для виходу з нинішньої соціально-економічної ситуації в країні. Тому "УДАР” хоче почути про антикризові плани від першого віце-прем’єра Сергія Арбузова, міністра доходів і зборів Олександра Клименка, міністра фінансів Юрія Колобова та міністра соціальної політики Наталі Королевської.

Фракція "УДАР”, реалізуючи свою програму, виступає з низкою першочергових ініціатив для розв’язання економічної і соціальної ситуації в Україні, яка наближається до прірви. Зокрема, депутати фракції подали законопроект про зниження ставки єдиного соціального внеску. - Що стане одним з чинників виведення з тіні малого та середнього бізнесу в Україні. Також "УДАР” усією фракцією подав проект закону про скасування більшості депутатських пільг. У фракції вважають, що скасування необґрунтованих пільг зніме навантаження на Держбюджет і вивільнить кошти на вирішення справді важливих соціальних проблем у державі.

Також в "УДАРі” розробили законопроект про єдині принципи нарахування пенсій в Україні. Згідно проекту, Президент, народні депутати та члени кабміну отримуватимуть пенсії  на загальних засадах, як і всі  пенсіонери в країні.

 "УДАР” вимагатиме невідкладного розгляду цих питань Верховною Радою України.

Матеріали сайту klichko.org

Переглядів: 438 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: