Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 03:04 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 13 » «УДАР» перешкоджатиме незаконним діям провладних сил у парламенті
16:13
«УДАР» перешкоджатиме незаконним діям провладних сил у парламенті
Депутати від Партії регіонів продовжили практику голосування за інших депутатів, чим відкрито порушують регламент і Конституцію. Про це йдеться в заяві партії «УДАР».



«УДАР» дотримується обіцянок перед виборцями і перешкоджає будь-яким незаконним діям провладних сил.

Народні депутати від партії «УДАР» вимагають ввести в дію електронну систему персонального голосування «Рада-3». Кожен депутат повинен голосувати тільки за себе, інакше навіщо громадянам такі законотворці, які самі порушують закон?» – вважають в «УДАРі».



«Норм Конституції мають дотримуватись усі, в тому числі й депутати провладної партії. Якщо цього не буде, то такий шулерський парламент не потрібен народу України. Зневагу до парламенту та виборців продемонстрував і Президент, – підкреслюють в партії. – Вперше в історії незалежної України глава держави не прийшов привітати новообраний парламент. Це немислимо у будь-якій європейській державі. І справа не в тому, що Янукович перебуває десь з візитом. Він боїться опозиції, не хоче відповідати за «результати» своєї «роботи». Влада в Україні сьогодні монополізована однією партією і одним регіональним кланом. Це ж вони продемонстрували і в парламенті, обравши спікером свого висуванця, яким дистанційно керуватимуть з вулиці Банкової», – йдеться в заяві «УДАРу».


За матеріалами сайту   http://klichko.org
Переглядів: 403 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: