Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 10:00 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 10 » Тарас Кутовий про іншого Кутового
12:17
Тарас Кутовий про іншого Кутового

Тарас Кутовий: Мене обрали від опозиційних сил і я залишаюсь у фракції партії УДАР

Народний депутат від партії «УДАР» Тарас Кутовий закликає не плутати його із тезкою за прізвищем В'ячеславом Кутовим. Останній у четвер вийшов із фракції «Батьківщина» у Верховній Раді, і відповідну заява була озвучена у сесійній залі. Про це народний депутат фракції «УДАР» Тарас Кутовий заявив в ефірі «5 каналу».
«Я обирався на мажоритарному окрузі № 151 на Полтавщині, мене підтримали всі опозиційні сили. І наголошую, що я залишаюся в «УДАРі». У нинішньому скликанні є два народних депутата з прізвищем Кутовий. Моє ім'я Тарас, а та людина, яка писала заяву про вихід має ім'я В’ячеслав. Тож виборці, які голосували за мене, можуть бути спокійні», - зауважив «ударівець».
Нардеп також прокоментував останні події в парламенті, пов'язані із призначенням виборів у п'яти проблемних округах.
«Не випадково було порушено питання щодо проведення виборів 18 серпня, оскільки тільки-но минули вибори у Василькові, Алчевську, Ялті та інших населених пунктах. Там були відпрацьовані системи маніпуляцій і користуючись цим досвідом, владі треба швидко закріпити результат на п'яти проблемних округах. Робиться це для того, щоб максимально швидко завести в Раду депутатів яких так не вистачає сьогодні Партії регіонів для їхнього голосування», - зазначив Тарас Кутовий.

Переглядів: 565 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: