Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 09:20 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 29 » Полтавська спільнота вшановує подвиг Крут!
11:38
Полтавська спільнота вшановує подвиг Крут!
На запрошення Полтавської обласної організації ВГО «Товариство українських офіцерів» та інших молодіжних організацій полтавські ударівці взяли участь участь у засіданні  «круглого столу» присвяченого подвигу Героїв Крут. Голова обласного осередку УДАРу звернув увагу присутніх на круглому столі на колонізаційну політику нинішньої влади, яка не дбає про зміцнення обороноздатності країни, не запроваджує в освітніх закладах належного національного виховання, а в нових підручниках з історії України з’являються героями ті постаті, що боролись проти незалежності України. Було заявлено, що партія В.Кличка виступає за єднання всіх демсил в боротьбі за европейську країну, де на першому місці буде не чиновник-самодур, а громадянин з його проблемами. В єдності наша сила. Були б єдині на парламентських виборах – мали б більшість у парламенті – зауважив П.Ворона.
Учасники засідання за круглим столом присвяченого пам’яті Героїв Крут прийняли заяву до органів місцевої влади та до Президента і ВРУ.

Ми учасники засідання за круглим столом, обговоривши питання круглого столу зазначаємо:
1. Український народ протягом століть прагнув утворити свою самостійну, незалежну державу. Кращі представники українського народу не покладаючи сил, здоров’я і життя боролися за свободу і незалежність свого народу. Одним із яскравих прикладів такої боротьби був подвиг молодих українців під Крутами в січні 2018 року де кілька сотень молодих патріотів - українців виступили на захист своєї молодої української Держави і дали рішучий бій загарбницьким військам більшовицької Росії.
На жаль така самопожертва молоді не врятувала українську державу від знищення і поневолення більшовиками, якому сприяла роз’єднаність національно-демократичних сил і нездатність їх об’єднано виступити на захист свободи і незалежності України.
Такі дії керівників української держави привели до страшних трагедій українського населення: винищення української інтелігенції, голодомору, небачених в історії репресій забравших життя десятків мільйонів українців.
Та історія знову дала шанс у 1991 році на утворення незалежної української держави. Але і цього разу антиукраїнські сили, скориставшись роз’єднаністю національно-демократичних сил захватили всю владу в Україні і на сьогодні проводять політику знищення української демократичної держави знищуючи українську культуру , науку, мову.
Ми заявляємо що у сучасних умовах політичної нестабільності, роз’єднаності і неорганізованості національно-патріотичних сил є реальна загроза знищення демократичним завоюванням останнього часу і української демократичної держави.
Ми звертаємося до всі політичних партій, громадських організацій і об’єднань, керівників і представників всіх гілок влади, засобів масової інформації, всього населення Полтавщини і України:
1. Пам’ятати страшні роки тоталітарного режиму в Україні коли були безвинно знищені десятки мільйонів кращих представників нашого народу.
2. Робити все залежне по укріпленню демократичних завоювань та недопущенню можливості встановлення диктаторського режиму.
3. Керівникам української держави всіх рівнів шанувати правдиву українську історію, не допускати її фальсифікації, створити умови та прийняти заходи по вивченню правдивої української історії населенням, і особливо молоддю. Зберігати, підтримувати та розвивати українську культуру, науку, мову без яких неможливе існування української національної демократичної держави.
Підготувати та прийняти Закон України «Про патріотичного виховання молоді на засадах української історії та культури» до якої включити:
1. Типові заходи напередодні 29 січня за зразком інших державних свят (зібрання громадськості, покладання квітів, концерти, тощо).
2. Запровадження у кожному навчально-виховному закладі урок патріотизму і мужності присвяченого подіям під Крутами.
3. Проведення науково-практичних конференцій присвячених подіям під Крутами.
4. Спортивні змагання, конкурси художніх творів, малюнків і т.п. Підсумки підбивати до 29 січня.
5. Створити постійно діючий оргкомітет з питань Крут до якого залучити представників влади та громадськості.
6. Зняти документальний та художній фільми присвячених подіям під Крутами.
7. Видати, поштові марки, листівки та конверти з символікою меморіального комплексу «Крути».
8. Видати агітаційний плакат з символікою меморіального комплексу «Крути» та розмістити його у відповідних місцях, перш за все у навчально-виховних закладах, установах, організаціях, підприємствах, місцях масової присутності людей.

Матеріали обласного сайту партії "УДАР"
Переглядів: 468 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: