Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 10:08 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 26 » Петро Ворона: Для себе я зробив важливий вибір.
00:19
Петро Ворона: Для себе я зробив важливий вибір.

Саме цього року ми усвідомили справжню цінність нашої Незалежності, яка набула нового особливого значення для кожного українця.
Незалежність - це Революція Гідності, яка започаткувала процес очищення України від корупції, несправедливості та беззаконня. Ми маємо продовжувати розпочату боротьбу до повного переродження країни без українофобства, тіньових схем та «регіональної» політики.
Незалежність - це Небесна Сотня і ті Герої-Патріоти, які брали участь в антитерористичній операції, поклавши і душу, і тіло у боротьбі за майбутнє нашої країни.
Незалежність - це мирні жителі, які безневинно загинули від рук терористів-сепаратистів.
Незалежність сьогодні - це той незламний бойовий дух відважних воїнів, які ризикуючи своїм життям, зараз стоять на сторожі безпеки нашої Вітчизни.
Переконаний, що разом ми зможемо відстояти свою Незалежність і довести собі й усьому світу, що українці - це нація, яка має непохитну волю до свободи, непереборну жагу до справедливості та вроджене почуття єдності.
Для себе я зробив важливий вибір. Відновився у Збройних силах України, пройшов медкомісію і направлений у розпорядження аеромобільної бригади, що діє у зоні АТО. По іншому не можу - просто соромно перед собою і людьми.
Сьогодні коли на Сході України проливається кров, коли гинуть молоді хлопці-патріоти, я не можу залишатися байдужим. Маючи дворічну військову армійську підготовку, відповідний вік та досвід, хочу гідно протистояти ворожій нечисті, захистити нашу землю та наші сім'ї від окупантів заради мирного українського майбутнього.
Україна була, є і завжди буде незалежною, демократичною та суверенною державою.
Миру, добра, злагоди та процвітання!
Ми обов'язково переможемо!
З Днем Незалежності України!

Переглядів: 376 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: