Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 19:40 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 13 » Мочков: Спецоперація на Сході може бути припинена лише у разі складення терористами зброї
10:45
Мочков: Спецоперація на Сході може бути припинена лише у разі складення терористами зброї

Антитерористична операція, яка триває у східних регіонах України, може бути припинена лише у разі добровільного складення терористами зброї. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР" Олександр Мочков у ефірі телеканалу ТВі.

"Для припинення Антитерористичної операції необхідно, щоб сепаратисти та ті терористи, які сьогодні викрадають і катують людей, склали зброю, і тоді можна розпочинати якийсь діалог з людьми, які мешкають у Донецькій та Луганській областях", - сказав Мочков.

За його словами, псевдореферендуми, що відбулися на Донбасі, є спробою зірвати президентські вибори. "Все це робиться задля того, щоб в країні не було легітимно обраного президента. Це на руку, перш за все, нашим сусідам – Російській Федерації", - зазначив він. 

Депутат наголосив, що  референдуми мають проводитися на території України в законний спосіб. "Зараз у нас нема закону про місцеві референдуми", - підкреслив Мочков.

На його думку, в умовах, що склалися, Верховна Рада України має працювати у безперервному режимі. "Народні депутати повинні працювати цілодобово, вони повинні збиратися та вирішувати питання. За ці два пленарних тижня ми маємо ухвалити  закон про місцеві референдуми, а також треба дуже ретельно вивчити ситуацію щодо зрадників, які співпрацювали з сепаратистами. Служба безпеки та Генеральна прокуратура повинні розслідувати всі ці справи. І всі ці зрадники повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності", - наголосив Олександр Мочков.

 
Переглядів: 356 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: