Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 27.04.2024, 03:54 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 25 » Кличко розповів про парламентські плани “УДАРу” на 2013 рік
16:47
Кличко розповів про парламентські плани “УДАРу” на 2013 рік


Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вважає, що головним завданням парламентської опозиції в наступному році має бути жорсткий контроль діяльності уряду Азарова, повернення незалежності і авторитету парламенту та відновлення самоврядування в столиці. Про це політик заявив з трибуни парламенту.

«На 2013 рік ми бачимо такі ключові завдання. Перше - вимагаємо звіту прем’єра Азарова і його команди за попередню діяльність. Хочемо почути про всі тендери, всі хюндаі, всі провалені реформи», - заявив Кличко. Він зазначив, що опозиція контролюватиме уряд і перевірятиме кожне його рішення на корупційну складову й шкоду для національних інтересів.

Політик також наголосив, що «УДАР» жортско протистоятиме будь-яким спробам змінити зовнішній вектор країни: «Ніякий Митний Союз не пройде. Майбутнє України – це повернення до Європи».

За словами Кличка, "УДАР” також боротиметься за те, щоб парламент став незалежним від Банкової. "Ми не дамо зламати і підкорити АП нинішній парламент, зробимо все, щоб він був незалежним органом влади. Також ми повинні покарати всіх причетних до фальсифікації парламентських виборів та добитися звільнення політв’язнів”, - сказав Кличко з трибуни ВР.

«І останнє - ми повинні захистити Київ від безвладдя і повернути йому самоврядування. Вибори мера і Київради повинні відбутися не пізніше червня 2013 року. Києвом буде керувати той, кого оберуть кияни, а не призначить Президент», - підкреслив Віталій Кличко.

За матеріалами сайту klichko.org
Переглядів: 401 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: