Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 02.05.2024, 00:20 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 8 » Кличко: Януковичу не вдасться встановити диктатуру в Україні
21:47
Кличко: Януковичу не вдасться встановити диктатуру в Україні
Після подій на Майдані Януковичу ніколи не вдасться встановити диктатуру в Україні. Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко на брифінгу у Штабі національного порятунку.

"30 листопада українці на Майдані поклали край спробі встановлення диктатури Януковича. Я впевнений, що після тих подій диктатури в Україні ніколи не буде. Люди не терпітитимуть, коли їх б’ють, коли їм затикають рота, коли нехтують їх принципами і цінностями”, - наголосив Віталій Кличко.

Він також відзначив, що оскільки влада не чує вимог протестувальників з Майдану, активісти разом з представниками опозиційних сил вирішили пікетувати з мирним протестом весь урядовий квартал.

"Якщо влада не чує нас з Майдану, ми вирішили підійти ближче і пікетувати квартал, де розташовані адмінісстративні будівлі.  Влада повинна звернути на нас увагу. Наші вимоги чіткі і логічні: звільнити незаконно затриманих демонстрантів, покарати винних у побитті мирних громадян представників міліції, відправити у відставку уряд Азарова. Після цього ми готові обговорювати подальші кроки для виходу з політичної кризи", - зазначив Кличко.

Лідер "УДАРу” закликав всіх українців не бути байдужими і відкрито висловлювати свою громадянську позицію.

"Я звертаюся до кожного – вчителя, лікаря, військовослужбовця, якщо вам не байдуже ваше майбутнє, ви повинні вийти і чітко сказати: ми хочемо жити за новими правилами гри, за якими розвиваються всі сучасні цивілізовані країни, де головною цінністю є людина, захист її прав і свобод”, - відзначив Кличко.
Переглядів: 419 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: