Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 20:55 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Активістам Євромайдану перешкоджають адмінресурсом
21:36
Активістам Євромайдану перешкоджають адмінресурсом
Чим більших обертів набирає Євромайдан, тим ретельніше ставить палиці в колеса активістам влада, і найперше — на місцях.

Звідусіль люди повідомляють, що тиск на них намагаються чинити через правоохоронців та у бюджетних структурах. Так із Лохвицького  району надійшло повідомлення, що учителів там неформально "попросили” не світитися на Євромайдані. А щоб ті не хитрували, абсолютно безпідставно і незаконно керівництво вимагає від освітян звіту про своє пересування територією України. Незрозуміло, чим керувалися ті, хто "рекомендував” директорам шкіл ретельно цікавитися особистими справами своїх підлеглих, адже стаття 301 Цивільного кодексу України гарантує громадянам право на особисте життя і його таємницю. Їздити куди б то не було в нашій державі поки що не заборонено, і відповідно до ЦКУ людина має право самостійно вирішувати, кому і що розповідати про себе.
А от у Гадяцькому районі приватним перевізникам представники влади наполегливо висловлюють інші побажання — відмовляти групам людей, які організовано збираються подивитися столицю України. Лякають тим, що у підприємців можуть виникнути проблеми з ліцензіями. Щодо поїздок в інші напрямки, чиновники абсолютно байдужі. Більше того, з подачі представників провладної партії, які за дивним збігом обставин за сумісництвом працюють у державних органах влади, перевізники таки можуть отримати благословення і навіть рекомендацію на рух в бік Києва. От тільки за умови, якщо повезуть вони туди представників тієї самої партії. Але це теж є порушенням закону — стаття 206 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність для тих, хто протиправно обмежує підприємницьку діяльність.
Ми упевнені, що перелік зловживань з боку влади значно більш розмаїтий і на цьому не закінчується. Звертаємося до читачів з проханням оперативно надавати інформацію про порушення ваших прав та перевищення повноважень працівниками бюджетних установ та організацій. Чекаємо ваших повідомлень за номером (0532) 508-420 або пишіть на нашу електронну адресу: gazeta.ptk@gmail.com

Матеріали фейсбук.
Переглядів: 395 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: