Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 02.05.2024, 00:40 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 2 » 2.12.2013 СПІЛЬНА ЗАЯВА
19:07
2.12.2013 СПІЛЬНА ЗАЯВА
Кривавий розгін озброєними представниками державної влади мирних зібрань людей в Україні, в столиці європейської держави, необхідно розцінювати як злочин не тільки проти засад демократії, але й як злочин проти здоров'я та життя громадян України.

У зв'язку з продовженням мирних акцій протесту, звертаємось до всіх співробітників Міністерства внутрішніх справ України із закликом не виконувати злочинні накази, не вчиняти жодні акти насильства щодо мирних громадян та не брати участі у спробах розгону мирних акцій протесту на всій території України. Звертаємось безпосередньо до керівництва МВС з вимогою негайного прийняття рішення щодо розформування підрозділів «Беркут» як таких, що своїми злочинними діями дискредитували владу та організували криваве побоїще.

Депутати обласної ради звертаються до усіх громадян України - членів Партії регіонів, із закликом покинути ряди цієї політичної сили, здати партійні квитки політсили, яка сформувала уряд, котрий знехтував усіма принципами демократичного суспільства та силою розганяє мирні протести.

Також звертаємось до усіх представників засобів масової інформації із закликом об'єктивно та неупереджено висвітлювати події, що відбуваються в Україні, не дезінформувати громадян та не замовчувати факти вчинення насильства й неправомірних дій до активістів протестного руху та мирних громадян, які їх підтримують.

Депутати Полтавської обласної ради, представляючи інтереси понад півторамільйонного населення області, виражаючи його європейські устремління, змушені застерегти органи державної влади від необдуманих дій, спрямованих проти Українців.

Переконані, що єдиним можливим виходом з цієї ганебної ситуації є відставка Кабінету міністрів у повному складі.

 
Депутатські фракції «Батьківщина» та «УДАР В. Кличка» в Полтавській обласній раді
Переглядів: 410 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: