Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 02.05.2024, 02:30 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Заява ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ШТАБУ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ
09:53
Заява ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ШТАБУ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ
Криваві та ганебні дії державної влади перейшли всі межі моралі та людяності.

Ми, представники громадських організацій та опозиційних партій, висловлюємо  обурення подіями, що відбулися у ніч з 29 на 30 листопада на Майдані у м. Києві.

Кривавий розгін озброєними представниками державної влади мирних зібрань людей в Україні розцінюємо як злочин проти здоров'я та життя громадян.

Ми продовжуємо мирні акції протесту і вимагаємо від співробітників Міністерства внутрішніх справ України дотримання закону, не вчиняти жодних актів насильства щодо мирних громадян та не брати участі у спробах силового розгону мирних акцій протесту на території Полтавської області та України за будь-яких умов.

Вимагаємо прийняти рішення щодо розформування підрозділів «Беркут» як таких, що своїми злочинними діями дискредитували владу,  вчинивши криваве побоїще.

Ми, як громадяни, звертаємося до рядових членів Партії регіонів із закликом полишити лави цієї політичної сили, керівництво якої заплямувало себе кров’ю дітей України.

Звертаємось до усіх представників засобів масової інформації із закликом об'єктивно та неупереджено висвітлювати події, що відбуваються в Україні, не дезінформувати громадян та не замовчувати факти вчинення насильства й неправомірних дій до активістів протестного руху та мирних громадян.

Ми застерігаємо органи державної влади від необачних дій. Наголошуємо на особистій, персональній відповідальності кожного, хто буде причетний до злочинних дій - тих хто б’є мирних громадян, формує та відправляє з області полтавських «тітушок».

Переконані, що єдиним можливим виходом з цієї ганебної ситуації є відставка режиму Януковича, що дасть можливість зберегти мир та спокій в Україні.

Слава Україні!
Переглядів: 505 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: