Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 17:58 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 2 » Звернення Тараса Кутового до громади 151 виборчого округу
22:15
Звернення Тараса Кутового до громади 151 виборчого округу
Дорогі земляки, шановні виборці!
 
Минув рік відтоді, як своїми голосами ви підтримали мене на парламентських виборах. Досягти цієї перемоги вдалося тільки завдяки тому, що кожен із нас повірив у власні сили, знайшов у собі сміливість і став частиною великої команди однодумців. Я радий з того, що моїм противникам у виборчій боротьбі не вдалося маніпулювати думкою людей. Громада показала свою мудрість та уміння відрізняти правду від брехні.
Ті ж самі цінності я сповідую і зараз, прагну справедливості, чесності і прозорості. Я, як депутат, і політична сила, до якої я належу, утверджуємо їх у Верховній Раді. УДАРу вдалося на законодавчому рівні закріпити механізми відповідальності за персональне голосування кожного депутата. Таким чином провладним силам значно складніше сфальсифікувати і "протягнути” потрібні їм рішення.
Сьогодні наша держава як ніколи наблизилась до поглиблення стосунків з Євросоюзом. Перший крок на цьому шляху — угода про асоціацію, підписати яку ми маємо наприкінці листопада. Одна з ключових вимог, які ставить перед нами європейське співтовариство — гарантувати свободу сьогоднішнім політичним в'язням, і в першу чергу, Юлії Тимошенко. Вирішення цього питання лежить цілком на совісті президента України. Він же нестиме відповідальність, якщо у євроінтеграційному процесі щось піде не так, або його буде зірвано. Влада знову вдається до брехні, і цього разу - державного масштабу. Це єдиний метод спілкування з людьми, який вона практикує, але упевнений, він не спрацює і цього разу.
Йдучи на вибори я обіцяв, що моя опозиційна приналежність буде непохитною, і слова цього дотримуюся. Наша команда в Раді монолітна і цілісна, ми маємо спільне бачення існуючих в країні проблем та шляхів їхнього вирішення.
Шановні земляки! Я вдячний за вашу довіру, за щире прагнення змінити на краще ту реальність, у якій ми живемо. Окремо хотів би звернутися і до тих, хто підтримав інших кандидатів та інші політичні сили, був налаштований скептично, або взагалі не пішов на вибори: я представляю у парламенті і ваші інтереси. На моє глибоке переконання, ми маємо дещо спільне, навколо чого і повинні єднатися — всі ми хочемо кращого життя для наших рідних, чистоти на нашій вулиці, розквіту наших сіл і міст, добробуту нашого краю. І в цьому прагненні нам немає чого ділити. Якщо ж ми об'єднаємо наші зусилля, ми вивищимося над політикою через свої щоденні справи. Значно легше йти по життю, коли поряд з тобою однодумці, коли ти маєш відчуття міцного плеча. І цього я бажаю кожному з вас!
У нас попереду багато спільної роботи і звершень. Для мене надзвичайно важливо тримати контакт з округом, дихати одним повітрям з вами. Тому запрошую долучатися до моєї команди, звертатися до громадських приймалень у райцентрах, контактувати з моїми помічниками на місцях, ділитися своїми ідеями. Усі ваші думки будуть вислухані і найголовніше, почуті. Єднаймося задля добробуту і процвітання громади!
 
 
Щиро ваш, народний депутат України                     Тарас Кутовий
Переглядів: 566 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: