Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 01:51 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 5 » Звернення
16:12
Звернення
ЗВЕРНЕННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ТАРАСА КУТОВОГО

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Кривава бійня, влаштована режимом Януковича стосовно учасників мирної акції в ніч на ЗО листопада, поставила цей режим за межі не лише демократії, а й людської моралі. Сотні тисяч громадян України 1 грудня на Майдані Незалежності в Києві висловили свою позицію: за злочин проти мирних демонстрантів має відповідати вище керівництво країни.
Влада боїться хвилі народного гніву, вона ховається за щитами «Беркута» і вдається до сили. Янукович заговорив про введення надзвичайного стану, для якого насправді немає законних підстав, а сам утік із країни до Китаю. Прем'єр-міністр Азаров намагається маніпулювати громадською думкою, ніби це не влада зірвала курс на євроінтеграцію, ніби не з Міністерства внутрішніх справ віддавали накази силовикам бити беззахисних студентів.
Сьогодні доля країни в руках коленого з нас! Треба єднатися і ставати пліч-о-пліч у цей непростий час. Тому я звертаюся до вас із проханням активної підтримки Євромайдану та долучитись до руху спротиву на місцях!
Мінімальний внесок, який ви можете зробити у нашу спільну справу, — поширювати інформацію про громадський спротив серед найближчого оточення. Говоріть про те, що за злочини проти свого народу ця влада має відповісти, — Президент та уряд повинні піти у відставку!
Друге, чим ви можете бути корисні, — підтримуйте справу Майдану, долучіться до місцевого осередку Штабу національного спротиву. Організовуйте осередки самостійно: у навчальному закладі, на роботі, у кожній установі.
І найголовніше, якщо ви маєте в собі сили, — долучайтеся до головного Майдану країни в Києві. Для нашої спільної справи необхідна максимальна концентрація людей, і ми маємо лишатися тут аж до перемоги! Майдан потребує ваших рук, вашої присутності, вашої сили і волі, ваших гарячих сердець!
Я звертаюся до депутатів місцевих рад: не піддавайтеся тиску владної вертикалі, служіть виборцям, які вас обрали, голосуйте по совісті.
Окремо закликаю членів Партії регіонів: згадайте про тих людей, які живуть поруч із вами, поверніться обличчям до своїх земляків! Прислухайтеся до свого сумління і не підтримуйте рішення партійного керівництва, не поширюйте брехні серед тих, хто поряд з вами!
Звертаюся також до керівників і працівників силових структур: не віддавайте злочинних наказів, не виконуйте їх і всіма можливими засобами перешкоджайте їх виконанню.
Не бійтеся, бо насправді це влада зараз боїться Вас і всіляко намагається провокувати. Однак я впевнений: нас багато, ми сильні і єдині у своєму прагненні, а отже, перемога має бути за народом України.
Я переконаний, що в усіх українських церквах християни зараз просять Господа за світле майбутнє країни. І ми повинні відстояти це майбутнє для нас і всіх українських дітей.
Я закликаю до спільних дій і конструктивної співпраці всіх, хто готовий стати пліч-о-пліч у боротьбі за демократичну, європейську, людяну Україну!

Слава Україні!
З вірою в перемогу  Тарас Кутовий.

Переглядів: 505 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: