Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 22:47 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 14 » Влада боїться власного народу
17:49
Влада боїться власного народу
Днями КМУ зареєстрував у парламенті проект закону «Про внесення змін до деяких законів України з питань національної безпеки».
Уряд пропонує розширити можливості для введення надзвичайного стану (НС) у випадку терористичних терактів. Для оголошення НС досить буде звичайного «порушення функціонування важливих державних об’єктів (адміністративних об’єктів, об’єктів оборонного значення, життєзабезпечення населення та екологічно небезпечних об’єктів) з переліком, що затверджується КМУ».
Влада панічно боїться народу. Боїться відповідальності за провальну соціально-економічну політику і зубожіння більшості українців.
Свідченням чого є поява останнім часом низки законопроектів та проектів постанов уряду, які звужують права і свободи та обмежують гарантоване Конституцією право громадян на вільне висловлення своєї позиції.
Спроба створення фінансової поліції з надзвичайно широкими і нечіткими повноваженнями.
Зроблено перший крок і до тотального контролю в Інтернеті. 11 березня на сайті ВР був оприлюднений законопроект "Про кібернетичну безпеку України", підготовлений МВС.
Запровадження іменних залізничних квитків із зазначенням у них прізвища та імені пасажира, що є кроком до запровадження тотального контролю за пересуванням кожного громадянина.
Розширення підстав для оголошення надзвичайного стану як в цілому в країні, так і в окремих її регіонах. Такими підставами тепер можуть бути масові виступи протесту. Фактично, українців позбавляють права на протест.
Партія УДАР з усією відповідальністю заявляє, що не допустить прийняття законів які перетворюють Україну на авторитарну поліцейську державу.
Спроба нахабно проштовхнути подібні закони у сесійній залі стане підставою для безстрокового блокування, яке вже точно не припиниться до моменту оголошення нових виборів.
Диктатура не пройде!

Матеріали facebook
Переглядів: 403 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: