Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 09:48 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 1 » Вітання !!!
11:48
Вітання !!!
Вся Україна сьогодні прийшла до шкіл на Перший Дзвоник, День Знань, що символізує початок нового навчального року!

 
   Від всього серця вітаємо полтавську дітвору і молодь, всю громаду, що прийшла до своїх альма-матір і зичимо натхнення і сили волі у опануванні азів наук. Варто пам’ятати, що ми - українці сильні духом і щирі серцем коли є віра. То ж любіть свою землю, Україну, батьків, що подарували Вам життя. Ведіть здоровий спосіб життя, займайтесь спортом!

 
   Шановні колеги-вчителі! Доля України, її цивілізаційний поступ, її місце в світі, її добробут і демократизм залежить від молоді, яка нині йде у новий світ знань. І яку молодь ми з Вами сформуємо, хто у школі, хто у виші,  таке й буде її майбутнє. І памятаймо що раб виховує раба, а вільну людину – учитель, що шанує свободу і право понад усе. Бажаємо кожному з Вас сміливо іти вперед, формуючи нову українську еліту, зростаючи професійно та інтелектуально з вірою в майбутнє України.

 
   Перший Дзвоник – свято всенародне, бо кожен в житті навчався у школі, приводить у Храм Знань своїх дітей та онуків. В ці дні особлива увага й повага до Вчителя. Для більшості з нас якраз Він дав путівку в життя, навчав мудрості. Його пам’ятаємо як життєвий ідеал. Щиро зичимо Вам, дорогі вчителі, вічної творчості, незрадливих перспектив, добробуту та злагоди в родинах, здоров’я.

 
   Шановні батьки! Щиро зичимо Вам подолати всі матеріальні негаразди нинішнього непростого часу, знайти особливі педагогічно-психологічні підходи до виховання дітей. Знайти з ними повне порозуміння і пройти спільно по тернистому шляху здобуття знань. Їм так потрібна Ваша допомога і підтримка.

 
   Ми можемо перемагати і переможемо всі негаразди та несправедливості, коли виховаємо молодих патріотів, що не будуть байдужими ні до людських проблем ні до українського майбутнього. З святом, дорогі земляки!

 
Петро Ворона
Голова обласного УДАРу В.Кличка
Констянтин Іщейкін, заступник голови
Співзасновник «Фонду захисту і підтримки талановитих дітей» імені А.Кукоби.

Переглядів: 435 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: