Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 24.04.2024, 05:53 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 1 » Вітання !!!
11:46
Вітання !!!



Любі діти, шановні батьки, дорогі освітяни!
 
Вітаю вас із Днем знань, із початком нового навчального року і з відправною точкою для майбутніх досягнень!
 
Шановні учні! Успішне навчання — це ключ від дверей, за якими відкривається шлях у подальше, доросле життя. Недостатньо просто тримати цей ключ в руці, потрібно уміти його використовувати. Я бажаю, щоб ви підходили творчо до кожного поставленого перед вами завдання, були натхненними і працелюбними. Прислухайтеся до того, що говорять вам старші, будьте старанними і уважними на заняттях. Нехай складні завдання не лякають, а спонукають ставати кращими, сильнішими, розумнішими! Цікавого та захоплюючого навчання, а також виконувати поставлені завдання на "відмінно”.
 
Дорогі батьки! У цей визначний і хвилюючий для вас момент радію разом з вами, бо цього року і сам вперше веду свою доньку Соломію до школи. Її шкільні клопоти — приємні і тривожні для мене, навіюють спогади про власне дитинство. Зараз учням як ніколи раніше потрібна ваша підтримка і порада, добре слово і підказка. Нагородою за це будуть успіхи дітей, їхні гарні оцінки та щоденні досягнення у творчості й спілкуванні.
 
Шановні освітяни! Нехай мудрість і ваші уміння будуть тим безцінним внеском, який допоможе стати на ноги нашим дітям, дасть їм перший дороговказ на шляху у доросле життя. Те, що сьогодні ви вкладаєте у своїх учнів, завтра щедро проросте у їхніх справах і досягненнях.
Тож від щирого серця бажаю усім вам наснаги, плідної роботи та навчання.
 
З повагою народний депутат України                   Тарас Кутовий
Переглядів: 433 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: